loo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Problem dotyczy uśpienia windows. Zarówno windows 7 jak i 8. Po wybudzeniu nie działają żadne urządzenia USB. Mieszałem w biosie i ustawiałem różnie - wciąż to samo. Dodatkowo po resecie dalej nie działa usb, trzeba wyłączyć kompa z prądu i dopiero włączyć żeby usb zaczeło znowu działać. Wszystko jest pięknie dopóki komputer ponownie nie zacznie próbować oszczędzać energii kiedy to bezpowrotnie odłączy wszystkie urządzenia usb. Jak się tego pozbyć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 **Official** AsRock P67 Discussion/Owners Club 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 (edytowane) **Official** AsRock P67 Discussion/Owners Club Dzięki, u mnie jest bardziej corowo niż tu opisano bo odłączenie i podłączenie nic nie pomaga. SP1 także ;-( ale dałeś mi trop, pozmieniam w rejestrze Edytowane 29 Czerwca 2012 przez loo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Dzięki, u mnie jest bardziej corowo niż tu opisano bo odłączenie i podłączenie nic nie pomaga. SP1 także ;-( ale dałeś mi trop, pozmieniam w rejestrze c.d. Podane sposoby nie zadziałały. Komputer wiesza się ok. 1 minuty po wybudzeniu z deep sleep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 deep sleep? czyli z przysłowiowego Uśpij w windows 7? mogę to przetestować u siebie ale muszę wiedzieć dokładnie co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...