stasimon Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam Chcialbym kupic jakas plytke z prockiem amd i grafika ati amd do malego komputerka htpc. Podpiety bedzie pod dwa monitory (czasami dwa projektory) z czego jeden bedzie pracowal ciagle a drugi czasami jako rozszerzony poziomo pulpit. Wiem ze aby zmienic opcje nalezy wejsc w Catalyst Control Center i tam mozna dokonac zmiany. Mam pytanie, czy idzie ustawic jakis skrot na pulpicie lub moze kombinacje klawiszy ktora automatycznie przestawi mi wyswietlanie z jednego monitora na dwa w trybie rozciagnietego pulpitu i czy potem mozna zastosowac inna kombinacje aby przestawic spowrotem wyswietlanie na jednym monitorze? Czy taka kombinacja klawiszy zadziala jak bedzie odpalona jakas aplikacja w stylu XBMC albo jakis inny program? Pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A.L. Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Wejdź w CCC i wybierz klawisze dostępu - wejdź w menadżera i tam poszukaj tego co cię interesuje. Po ustawieniu skrótu, powinien on działać w dowolnym momencie. Tylko musisz użyć skrótu, którego inna aplikacja nie używa. Czyli jeśli podczas używania tego XBMC - skrót nie zadziała, tzn. że widocznie aplikacja go też używa i należy wybrać inny skrót. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...