kgs31b Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Witam. 2 miesiące temu zmieniłem NETIE 6MB na NETIE 20MB, panowie z Netii mowili ze bedzie chodzilo spokojnie na moim łączu te 20MB, jednak zostało te 6MB co było i nic więcej nie idzie wycisnąć, wczoraj ponowiłem prośbę o naprawienie awarii, jednak nic się nie zmieniło i czytając wiele tematów myślę czy moze być winny moj router WAG200? Ma najnowszy soft a jednak pokazjue max predkość 7400kbps? dlaczego tak mało jeśli jednak miało chodzić 20MB? proszę o pomoc, poniżej załączam screena z routera i proszę o wyjaśnienie co jest nie tak? i dlaczego to nie chodzi i czy będzie szansa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wygląda na to ,że ci Netia jeszcze nie włączyła 20MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...