Nrush Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Blok ma procesorze. Lepiej zeby woda wplywala gora i wyplywala dolem czy na odwrot? A moze jest to calkowicie obojetne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zależy od konstrukcji bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 góra bo to nie powoduje ze powietrze moze byc uwięzione w boku, bo to moze zaszkodzic jego wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 góra bo to nie powoduje ze powietrze moze byc uwięzione w boku, bo to moze zaszkodzic jego wydajności.Ale co góra :) Moim zdaniem dół dopływająca, góra odpływająca - tylko to gwarantuje wypchanie powietrza z bloku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nrush Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Blok zwykly, tyle ze po zamocowaniu jeden wlot jest wyzej drugi nizej i stad moje pytanie. P.s. Zanim zaloze nowy temat (i wszyscy na mnie nakrzycza :) zapytam sie jeszcze w jaki sposob mocujecie bloki wodne na chipsetach plyt glownych. Chodzi mi o model zapinki czy co tam kto stosuje (moze ktos zna jakis niezawodny patent). Na plycie mam 2 otworki z boku chipsetu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wylot powinien byc wyzej od wlotu. Co do zapinki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nrush Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wow! Jestem pod wrazeniem. Wlasnie czegos takiego szukalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wylot powinien byc wyzej od wlotu. Co do zapinki: Nio ładna, ładna... Właśnie taka robie, tylko że okrągłą- otwornicą :) I od pół h szukam klucza do wiertarki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 wlot powinien byc blizej jadra a reszta ma male znaczenie a zapinka ladna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 wylot wyzej niz wlot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 wlot powinien byc blizej jadra a reszta ma male znaczenie a zapinka ladna A to dlaczego? Przeciez to jest chipset! Witch> ta zapinka to twoja produkcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 wlot powinien byc blizej jadra a reszta ma male znaczenie a zapinka ladna Dokładnie to chipset wiec wlot jest nad jądrem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...