MrMatikm Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam! Próbując podłączyć wtyczkę poweru do płyty głównej napotkałem się na problem. Nie wiem którą stroną podłączyć tę wtyczkę, bo nie wiem który pin na wtyczce to + i -. Od jedne strony jest taka mała strzałeczka. Proszę o pomoc. PS Co się stanie jak podłączę odwrotnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 wtyczkę poweru ? Co masz na myśli? Wtyczkę zasilania? Pasuje w jeden sposób. Przewodom z przycisku power jest jest obojętne jak je podłączysz. Power LED - metoda prób i prób, aż zaświeci. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMatikm Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 dzięki! miałem na myśli ten kabelek co idzie od przycisku włącz/wyłącz komputer do płyty głównej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...