Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ostatnio dosyc czesto mi sie zdarza, ze ciagne jakis plik przez nocke. Rano mam ok. 350 mb. Nastepnym razem plik powinien sie zaczac sciagac sam, ale wyskakuje ni z tego ni z owego jakis cholerny blad: "rollback incosistency..." Co to jest?? Dlaczego to wyskakuje?? Jak to usunac??? Przeciez nie bede od nowa sciagal filmu jak juz polowe mam :evil: Z gory wielkie dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Obetnij koncowke filmu CutOff'em albo Fest'em. CutOff jest bardzo prosty natomiast Fest bezpieczniejszy. Powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Tylko, ze tu nie tylko o film chodzi!!!! I dlaczego sie tak dzieje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 tak sie dzieje np. wtedy gdy nagle zrobisz reset komputera,wtedy scandisk nie zawsze poradzi sobie z naprawieniem pliku, trzeba obciąć końcówke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 2 razy obcialem i gowno - to samo!!!!!!!!!!! Jak ustawic zaawansowane opcje w DC++?? Chodzi mi o rollback i write buffer?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zobacz na www.imperator102.prv.pl w dziale artykuły, widziałem tam chyba opis konfiguracji DC++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...