SzczYpior_n1 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 (edytowane) Witam, Od kilki dni mam taki wałek, że klawisze Alt, N, B czy strzałki powodują odświeżanie się strony. Nie muszę mówić jak to wpływa na proces, np. pisania postu. Musiałem go napisać w notatniku i skopiować :) Dodam, że zarówno w FF 13.0.1 jak i IE9 to się dzieje. Mniej więcej w tym samym dniu instalowałem bety catalystów 12.7, ale jaki to miałoby mieć związek? Jak to ustrojstwo naprawić? Edytowane 3 Lipca 2012 przez DejwiT11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Może masz włączone jakieś hotkey's, które akurat załączają się w firefoxie? Na starych Catalystach było dobrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Właśnie gdyby tak było to raczej sam bym to rozwiązał. Sprawa jest o tyle poważniejsza, że np. teraz włączyłem kompa i wszystko jest w porządku. Zaś za jakiś czas znowu się skaszani. W CCC znalazłem tylko coś takiego jak Klawisze dostępu, odptaszkowałem to ale nic nie dało. Nie chciałbym wracać do poprzednich, bo na 12.6 miałem jakieś dziwne artefakty w idle gdy zegary spadały do 100/150, w sumie z catalystami, grafą też mam problem ale z tym to już pobiegnę do tematu o hd6850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 To może spróbuj jakieś starsze, np 12.5 czy 12.4. Twojej karcie i tak już to różnicy nie zrobi, gdyż ostatnie poprawki dotyczą praktycznie już tylko i wyłącznie radków z serii 7xxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczYpior_n1 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Hm, skoro tak, to będę musiał, 12.5 nie wydali, a 12.4 nie miałem jeszcze. Do tej pory leciałem na 12.3. Cóż, jeśli to faktycznie przez CCC to będę musiał spróbować tych 12.4, bo jak głupawka się załącza to nie da się neta przeglądać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...