nowik707 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam. Mam zamiar kupić chłodzenie procesora be quiet Dark Rock Pro 2. Czy na płycie MSI Z77A-G43 nie będzie nić przeszkadzało ? Czy coller bedzie kompatybilny z procesorem i5 3570K LGA 1155 ? I czy zmeści się do obudowy cooler master haf 912 plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2012 Na płycie się zmieści, kompatybilny będzie, obudowa spora, więc też powinien wejść bez problemu. Ale wtdawanie 350 PLNów na cooler procesora wg mnie mija się z celem, porównywalny wydajnościowo Thermalright HR-02 Macho kosztuje 200 zł. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Mi się wydaje, że w zupełności wystarczyłby tandem Thermalright HR-02 Macho + lepsza pasta ;) be quiet! Dark Rock Pro 2 jest od Macho tylko troszkę wydajniejszy a jest sporo droższy i jest bardzo duży ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...