Kamil2662 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Mam system i wszystkie programy na ocz vertex 2. HDD samsung f3 jest pusty. Gdy go odłączę to komputer prosi mnie o włożenie cd z windowsem i instalację systemu. Gdy podłączę znów hdd windows wstaje normalnie. W czym może być problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Czy podczas instalacji HDD był podłączony? Jeśli tak to system podczas instalacji wrzucił na niego sektor rozruchowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Był, ale potem go formatowałem i z dwóch partycji zrobiłem jedną. Jakim sposobem te pliki mogły przetrwać ? Czy czeka mnie format jeżeli chcę mieć sam ssd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Ale pliki rozruchowe zostaly na HDD Na nastepny raz instaluj system tylko z podlaczonym dyskiem na ktorym ow system ma byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Poszukaj w Google jak przeinstalować bootsector w Win7. W skrócie: wkładasz płytę, wybierasz napraw, uruchamiasz konsole, wklepujesz dwa magiczne polecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Wystarczy płytka z win7 i opcja napraw system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie mam takiej opcji.Jedynie instalacja systemu od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Jak nie ma jak jest: http://cdn.nirmaltv.com/images/Windows7Repair_1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2662 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Mi wyskakuje wyłącznie instalacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...