slask12 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 Witam posiadam Karte graficzna : Geforce GTX 560 Ti Palit wersja 1GB . i mam pytanie dotyczace chłodzenia tej karty. co bedzie lepszym rozwiazaniem czy ustawienie reczne Fan speed w programie MSI AFTERBURNER czy tez automatyczne . Temperatura jaka posiadam grajac w GTA 4 wacha sie miedzy : 60 - 72 C przy 77% predkosci wentylatora. Powiedzcie mi czy to norma czy moze tez wykracza juz poza granice i powinienem sie obawiac:) . Jesli moj temat zalozylem nie w tym miejscu co potrzeba , lub cos jest nie tak prosilbym o wyrozumialosc poniewaz jestem pierwszy raz na tym forum . Za odpowiedz z Gory Dziekuje i Pozdrawiam Wszystkich! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkad Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Co do temperatury to jest to jak najbardziej norma. Mój Gigabyte (fabrycznie nieco podkręcony) wyciąga więcej niż 80 stopni Celsjusza i jakoś jeszcze działa :> Teraz po zastosowaniu nawiewu z boku już nie przegina i maksymalnie osiąga 80-81c. Edytowane 5 Lipca 2012 przez Arkad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slask12 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Rozumiem , czyli teraz wiem ze nie mam powodu do obaw :) . Dziekuje za odpowiedz i Pozdrawiam! :) Temat do zamkniecia :) Edytowane 5 Lipca 2012 przez slask12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...