modoc Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam od jakiegoś czasu łączę się z waszym forum za pomocą Tapatalk2. Mam SGS2 na ICS 4.0.3 i zauważyłem zwolnienie w ładowaniu tematów z forum. Niezależnie od tego czy jestem połączony przez WiFi czy 3G. Telefon miał też robiony Wipe więc to nie to. Po tym tak samo wolno ładują się wątki. Czym to może być spowodowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Na kompie forum też łapie zawieszki. Trwają prace modernizacyjne forum. Może kiedyś będzie lepiej. P.S. Wyszedł ICS 4.0.4 LQ5 Stockowy. Wgraj sobie bo to najlepszy ICS dla SGS2 jaki wyszedł. Edytowane 6 Lipca 2012 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragor Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Ja z kolei zauważyłem inny problem. W momencie załadowania forum mam całkowicie czystą listę 'Unread'. Nie wiem czy to jest spowodowane zmianami w Tapatalk czy w forum, ale wcześniej to mi działało i na innych forach również to działa. Jak jest u was? Nie znalazłem żadnego ustawienia w programie który by to zmieniał. Sent from my XT910 using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Ja z kolei zauważyłem inny problem. W momencie załadowania forum mam całkowicie czystą listę 'Unread'. Nie wiem czy to jest spowodowane zmianami w Tapatalk czy w forum, ale wcześniej to mi działało i na innych forach również to działa. Jak jest u was? Nie znalazłem żadnego ustawienia w programie który by to zmieniał. Sent from my XT910 using Tapatalk 2 Próbowałem zreplikować na Tapatalk i Tapatalk 2 (iOS) - działało poprawnie. Czy ktoś może jeszcze się wypowiedzieć z informacją działa/nie działa i wersją aplikacji i platformą? Postaram się też wyciągnąć jakiegoś Androida, żeby sprawdzić jak zachowuje się na tej platformie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2013 Tapatalk 2.4.12 , Android 2.3.3 - działa jak należy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Przepraszam za brak postów z mojej strony, ale w związku z większą ilością czasu i też zmianą softu na nowszy w mojej Motoroli wytłumacze dokładnie problem. Więc zasadniczo zakładka Latest powinna działać tak (w oparciu o inne fora): Unread - z góry nie sprecyzowana ilość ostatnich nieprzeczytanych tematów All - z góry nie sprecyzowana ilość ostatnich tematów. Participated - lista tematów w których się wypowiadaliśmy. Na purepc w moim przypadku działa tak jakby odnosiło się tylko do ulubionych czyli: Unread - pokazuje wszystkie ulubione z nieprzeczytanymi postami All - wszystkie moje ulubione tematy - czyli zakładka pokrywająca się dokładnie z główną zakładki Favourites. Nie potrafię nic znaleźć w ustawieniach Tapatalk które by odnosiło się do takiego działania programu, na innych forach działa prawidłowo. Wersja systemu to 4.1.2 Tapatalk wersja 2.4.13 telefon Motorola Razr. Sent from my XT910 using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 U mnie na ppc działa tak jak to opisałeś jako działanie na innych forach. Posted via Tapatalk @ Evo 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Wraz z aktualizacją forum tapatalk po stronie serwera został zaktualizowany do najnowszej wersji 3.3.4 - mam nadzieje, że rozwiąże to jakieś problemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2013 @Mondragon możesz spróbować usunąć dane aplikacji w telefonie (z tym, że potem wszystkie fora trzeba dodawać od nowa jak nie masz ich z chmura tapatalka zsynchronizowanych). Na forum Android.com.pl tez kiedyś były jakieś jazdy z tapatalkiem u niektórych osób i usunięcie danych pomagało. <br /><br />Posted via Tapatalk @ Evo 3D <br /><br /> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mondragor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Wraz z aktualizacją forum tapatalk po stronie serwera został zaktualizowany do najnowszej wersji 3.3.4 - mam nadzieje, że rozwiąże to jakieś problemy ;) I to prawdopodobnie pomogło. Wszystko działa mi jak należy. Obyło się też bez usuwanie danych aplikacji. Good work ;-) Sent from my XT910 using Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 (edytowane) A u mnie się popsuło. Najnowszy Tapatalk prosto z Google Play. Wcześniej działało idealnie, teraz każdy enter wygląda tak. <br /><br />Enter<br />Enter<br />Enter<br /><br />Oczywiście ja tych BRek nie widzę podczas pisania. Widzę je dopiero po wysłaniu postu. Na innych forach mi działa normalnie cały czas. <br /><br />Posted via Tapatalk @ Evo 3D <br /><br /><br /><br />Edit:<br />Test po usunięciu danych Tapatalk. <br /><br />Enter Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Test test test... Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 @marco Mógłbyś sprawdzić czy nie ma jakieś nowszej wersji pluginu tapatalka dla tego silnika forum? Z tego co zauważyłem to na forum więcej osób ma problem z dodawaniem się automagicznie <br> podczas pisania z Tapatalka. Z mojej strony na 100% jest wszystko ok - reinstalowałem program od zera, do tego na 5 innych forach, na których się udzielam problemu nie ma. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Testuję nową wersję Tapatalk'a. Proszę o aktualizację pluginu jeśli nie jest najnowszy. http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=ipb Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Edit: zdaje sie ze to problem po mojej stronie a raczej tmobile.Test Edytowane 25 Czerwca 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkowal Opublikowano 23 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2013 Testuję nową wersję Tapatalk'a.Proszę o aktualizację pluginu jeśli nie jest najnowszy. http://www.tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=ipb Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Dzięki działa :-) , przetestowałem tapatalk 4. ( Wysłane z dotyku Samsung P-6200 za pomocą Tapatalk 2 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2013 Tapatalk został po stronie forum zaktualizowany do najnowszej wersji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Bóg zapłać.P.S. a ja mogę edytować. Skończcie używać warezu.Wysłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 4 Edytowane 25 Czerwca 2013 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki . Feedback: Po aktualizacji zniknął problem z 'br', za to nie mogę edytować postów. Tapatalk 2.4.13, Andek 4.1.2. @Tapatalk; edytowano na PC Edytowane 25 Czerwca 2013 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2013 (edytowane) Dziala edycja, klikasz w swoj post i te narzedzia. Tylko zakow nowej linii nie ma w i nych przegladarkach, bo w taptalku sa.... ;) Edit z przegladarki z telefonu Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta Edytowane 25 Czerwca 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2013 Tapatalk został zaktualizowany do wersji 3.5.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babage Opublikowano 11 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2013 Mógłbyś sprawdzić czy nie ma jakieś nowszej wersji pluginu tapatalka dla tego silnika forum? Z tego co zauważyłem to na forum więcej osób ma problem z dodawaniem się automagicznie <br> podczas pisania z Tapatalka. Z mojej strony na 100% jest wszystko ok - reinstalowałem program od zera, do tego na 5 innych forach, na których się udzielam problemu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Wszystko ok i na 2 i na 4. Wysłane z Nokii 3310 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Złota łopata - rano nie mogłem się połączyć z forum. Teraz też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Mi od wczoraj nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2014 Już bangla. O wiele łatwiej jest ogarniać forum mobilne Patelnia E975 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Był bug w tapatalku. Załatane wczoraj, jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...