2by4 Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zamieszcze tutaj krotki opis, jak rozkodowac HBO w XP... u mnie nie dziala dlaczego? mam aster city Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Zamieszcze tutaj krotki opis, jak rozkodowac HBO w XP... u mnie nie dziala dlaczego? mam aster city Bo ten program służy do dekodowania w UPC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2by4 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 wobec tego czy istnieje możliwość rozkodowania hbo w asterze? nawet nie łapie sygnału zakodowanego choć ręcznie wskazaną przez aster częstotliwość mogę ustawić czy jest po xp jakis lepszy programik do C+ niz more tv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 no wlasnie jak w asterce odkodowac to HBO ? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Do tunerow na tym chipie jest program exotv Ściągnąłem ten progs, zainstalowałem. Program rozpoznał tuner Conexant CX23881. Ale co dalej? Program rozpoznał kilka programów z kablówki. Do tego ma opcje do dekodowania. Nie wie ktoś gdzie można znaleźć jakiś opis tego programu ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Nie chce tworzyc nowego watku wiec zadam swoje pyatnie tutaj: Otoz zamierzam kupic tuner tv Avermedia AverTV GO FM, ktory oparty jest na ukladzie Conexant 878a. Interesuje mnie wylacznie tuner na ukladzie bt8xx (z ktorym dziala Borg i ktory dekoduje niektore programy :). Dlatego mam pytanie: czy Conexant jest producentem chipow bt8xx? Czy ten chip z AverTV GO to bt8xx? Moze ktos ma ta karte i dekodowal nia c+? na AwerTV GO rozkodujesz kanał plus bez problemu. Borga nie używam, bo starego już nie mam, a najnowsza wersja nie ma dekodowania. Zresztą używam MoreTV + Cpluswin(do dzwięku) i wolę to jak borga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zamieszcze tutaj krotki opis, jak rozkodowac HBO w XP... u mnie nie dziala dlaczego? mam aster city Bo ten program służy do dekodowania w UPC Nieprawda. HBO jest kodowane tak samo tyle że przez różnych operatorów kablowych w POLSCE, nadawany jest na różnych częstotliwościach ot cała różnica (niestety dlatego jak chcesz zrobic sprzetowy filtr to piezolektryki do czestotliwoci Aster City kosztują po 2 zł a do tej u mnie po 40zł :( )- u mnie HBO nadawane jest na kanale S11 - 231,00 Mhz i niestety żaden programik czy to Cable Crypt czy inny nie dał rady. Chyba że polecicie jakiś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elo Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 a jaka polecilibyscie karte, ktora by mozna bylo podlaczyc do satelity i przy okazji nadawala sie do dekodowania C+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 10 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2003 wiec jak odkodowac hbo / canal+ na ACN - asterce.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 a jaka polecilibyscie karte, ktora by mozna bylo podlaczyc do satelity i przy okazji nadawala sie do dekodowania C+? 1. Ogladanie platnej telewizji bez abonamentu jest nielegalne. ( na tym forum chyba nie wolno pisac o kradzionych programach ale o tv mozna?) 2. Najtansza sensowna karta to sky star 2 - okolo 300zloty. 3. Techniczne mozliwosci obejrzenia Canal+ sa ale tylko holenderskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 3. Techniczne mozliwosci obejrzenia Canal+ sa ale tylko holenderskiego.Oprócz C+ Holenderskiego (kodowany w Irdeto) oglądam u siebie z satelity również C+ Francuski (Viaccess), C+ Hiszpański (satelita Hispasat, kodowany w Nagravision) oraz całą paczkę Premiere (Betacrypt). Z polskich działa cała paczka polszmatu (Nagravision) i kilkanaście niekodowanych. To wszystko na tunerze stacjonarnym podłączonym do TV, ale na karcie DVB (np. SkyStar2) można odbierać i dekodować dokładnie to samo. Aha, bym zapomniał - z satelity Hispasat 30W odbieram kilka całodobowych kanałów xxx (mocne hard, nie takie soft jak na playboyu czy premiere) :) Jeśli chodzi o nasz C+ i HBO, moża je odbierać z satki jedynie używając oryginalnej karty. Będąc abonentem Cyfry+ możesz taką kartę przy użyciu prostego w budowie czytnika (tzw. Phoenix) podłączyć do kompa i legalnie dekodować używając do odbioru wspomnianej wcześniej karty SkyStar2 i odpowiedniego oprogramowania :) Dużą zaletą karty DVB (głównie z tego względu rozważam jej zakup) jest możliwość nagrywania strumienia MPEG2 na dysk, w ten sposób możemy nagrywać sobie np. filmy i teledyski z jakością zbliżoną do DVD :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgadzam sie ze mozna lechoo za malo kawy rano 8O Warto dodac tickety (dobre PPV + 2 xxx) z thora. Niezle sa tez pozostale kanaly dla skandynawow. Mozna ogladac tez Absaty. Ja musze wreszcie kupic polarmounta i jacka jakiegos zeby krecic dishem wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Tickety, jak mnie pamięć nie myli, lecą chyba z Syriusza... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 zgadza sie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...