Warrior Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Na www.warrior.xp.pl jest link do stronki o couter-strike zbudowanej przeze mnie (na razie jest tylko layout) - jak wam się podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 fajna, popracuj jeszcze troszke nad nią ale ogólnie spoko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No właśnie popracuj, bo jej nie przyjme :P Dopisze że projekt był mój :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warrior Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No właśnie popracuj, bo jej nie przyjme :P Dopisze że projekt był mój :lol: 8) Przyjmować nie musisz, już mam kumpla który ją z chęcią wykorzysta :lol: A wielki sorki zapomniałem o Tobie :) Wykonanie: --==[WARRIOR]==-- Projekt: Pocahontas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 przecietna stronka klanu, ciemne kolory ogolnie spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 e lepszej bym nie zrobil, ale jak dla mnie taka sobie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Jako strona zniesie sie ale jesli patrzec pod kontem graficznym okropna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...