dash Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Moje pytanie jest takie same jak temat czy da sie cos z tego sprzetu wycisnac tzn cos podkrecic jak tak to co no i oczywiscie jak ?? z gory dzieki P4A 2Ghz Northwood 0.13um| ECS P4VXASD2 VIA VT8753A Apollo P4X266A| 1x256MB PC-266 DDR Kingston HyperX | NVidia GeForce 4 MX 440 64 MB 128 bit DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no pewnie ze sie da szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie da sie :D oddaj ten sprzęt mi, ja ci dam swój już lekko :) podkręcony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 proponuej wizyte w FAQu i w wyszykiwarce bo sa prwdziwa skarbnica wiedzy. co do toego "o ile da sie podkrecic" to musisz sam sprawdzic bo nie ma tu jasnowidzow, trzeba probowac i dojsc do tego metoda prob i bledow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Moje pytanie jest takie same jak temat czy da sie cos z tego sprzetu wycisnac tzn cos podkrecic jak tak to co no i oczywiscie jak ?? z gory dzieki P4A 2Ghz Northwood 0.13um| ECS P4VXASD2 VIA VT8753A Apollo P4X266A| 1x256MB PC-266 DDR Kingston HyperX | NVidia GeForce 4 MX 440 64 MB 128 bit DDR NIC NIE WYCIŚNIESZ Z TEGO Goowna.Mam tą płytkę(w szafie sobie leży) i jest do niczego. Z poziomu bios nie zwiększysz ANI FSB ANI NAPIĘĆ!! Weź sprzedaj ten shit! A istnieją wogóle KINSTONY HIPERX 266mhz-albo ściemniasz albo ta płyta obsługuje max 133mhz pamięci(możesz wybrać albo 100 albo 133). Jak już kupowałeś proc do kręcenia, ram do kręcenia to i płytę stosowną trza było kupić. Naprawdę współczuję ci zakupu tej mobo :cry: :cry: :? Jak chcesz kręcić, to kup takiego abita, jak mam w opisie. Za tą cenę(400zł) nie znajdziesz IMHO nic lepszego do O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No trudno nie pozostaje mi nic innego jak ja tylko sprzedac. No to teraz mam drugi problem na ile mozna by ja wycenic ECS P4VXASD2 VIA VT8753A Apollo P4X266A?? I chyba zdecyduje sie na taka sama jaka ty masz Abit BH7 409zl dzieki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No trudno nie pozostaje mi nic innego jak ja tylko sprzedac. No to teraz mam drugi problem na ile mozna by ja wycenic ECS P4VXASD2 VIA VT8753A Apollo P4X266A?? I chyba zdecyduje sie na taka sama jaka ty masz Abit BH7 409zl dzieki za odpowiedzi no ale jak długo masz to mobo?? Nówka kosztuje w sklepie 225zł. Poszukaj, bo obok tego tematu jest jeszcze jeden, gdzie pytam o wycenę tego ECS i reszty śmieci. Tytł topica to: Proszę Was o wycenę...... Ja bym za to mobo dał 150zł. A wiesz? Już jest nas dwóch. Jakbyś sprzedawał komuś, to spytaj, czy nie chce drugie identycznej. heheh:lol: No a jak kupisz abita to wtedy pogadamy o O/C. Ta płyta to miodzio. Możesz na stałe ustawić częstotliwość AGP I PCI!!! A płyta wytrzymuje spokojnie 190mhz FSB!!! Wiesz co to znaczy? Że jakby twój proc był super podkręcalny i miałbyś chłodznie freonem to wycisnąłbyś ~3800mhz!!!!!!!!!!!!!! To oczywiście tylko teoria ale jakbyś miał pentiuma 1,6 to śmiało możesz mierzyć w 2,8GHZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dash Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mam juz ja 6 miesiecy no i oczywsicie jest na gwarancji :)spoko jak bedzie cos wiadomo na temat sprzedarzy tej mobo to dam ci znac badz spokojny dzieki za odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...