dawzim Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Zobaczcie tutaj, http://www.tweak.pl/ czy to powrót do zycia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Teksty na poziomie wypracowań gimnazjalnych na informatykę. Domena była na sprzedaż, więc kwestią czasu było, aż ktoś popełni jakąś stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Patrząc po tym co w linku, spokojnie można temat zamknąć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Faktycznie, wygląda jak popełnione przez gimbo. Literówki (najbardziej bije w bannerze 'forum'), prymitywna stylistyka, zwalone URLe (znowu tzw. forum); +ta treść... gorące dyskusje :D. Można potraktować w ramach niegroźnej ciekawostki, dziwactwa/dziwoląga. Ciekawe, kto za tym stoi? Padłbym, gdyby to był pan L. :lol:. @Tapatalk Edytowane 11 Lipca 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 "Karta Pamici". nieźle. <Close Tab> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Ech a już się ucieszyłem jak temat zobaczyłem - niestety to co minęło już nie wróci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Jedyne co będzie w Tweaku dobre to domena, nie wierzę w powstanie wysokiej jakości portalu/forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 "Gorce dyskusje" i ten obrazek w nagłówku kojarzący się z siecią koedukacyjnych toalet, do tego nieistniejące forum i jakiś tajemniczy katalog firm. Być może to jakiś świetny pomysł na równie świetny biznes, nie znam się na biznesach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2012 Jak dla mnie Tweak to dawno powrócił pod postacią PPC , tutaj został duch starego tweaka , żadne podróbki pod starym adresem tego nie zmienią . Choć jak by domenę kupił ktoś i zebrał dobrą ekipę to może by był udany come back ale w obecnej postaci to nic ciekawego - jak wspomniał jonas forum brak a portal leży i kwiczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nie deptać legendy - chciałoby się powiedzieć. Cóż, nic nie poradzimy, domena sprzedana. Najważniejsze, że ludzie i wiedza przeszły na PPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 http://tweak.pl/forum/forum-16.html <<< lol, rofl, lmao. Ale domena musi mieć ciągle niezły potencjał, skoro boty tak szybko ją zalały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nieco wordpressowo na stronie portalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Bo portal ktoś postawił właśnie na WordPressie 3.4.1 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ta, widziałem, wchodziłem do wp-login.php. Ciekawe, że portal o dość cenionej nazwie będzie działać na darmowym CMS, pewnie szablon też jest pobrany z tych darmowych dostępnych w wyszukiwarce WP... Swoją drogą, purepc mogło kupić domene :P. Mimo, że nie miałem konta na forum za czasów tweaka to chętnie tu zaglądałem, przez sentyment bym wpisywał dawny adres ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...