adamlop Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 W linku ktory podal jest Tray/Oem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meev Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Po wymianie wsio smiga jak powinno Bardzo dziekuje za porady, udalo mi sie nie stracic tej kasy dzieki wam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Cieszę się że udało Ci się bezproblemowo procesor wymienić. Swoją drogą ciekaw jestem ilu ludzi jest w takiej sytuacji jak ty tylko sprawy z tego sobie nie zdają ... Szczerze wątpię to był problem fabryczny raczej celowe działanie któregoś z Panów "po drodze" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Kurcze, ciekawe co by bylo w krajowym sklepie. Pierwsze podejrzenie na kupujacego, zapewne zmienil czapke i chce wyciagnac kase od sklepu... Sprawa raczej nie do wygrania w kraju. Wydaje mi sie ze to nie pierwszy przypadek w tym sklepie i chyba tylko dlatego uznali wymiane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2012 Kurcze, ciekawe co by bylo w krajowym sklepie. Pierwsze podejrzenie na kupujacego, zapewne zmienil czapke i chce wyciagnac kase od sklepu... Sprawa raczej nie do wygrania w kraju. Wydaje mi sie ze to nie pierwszy przypadek w tym sklepie i chyba tylko dlatego uznali wymiane. Jak mam być szczery to właśnie ta bezproblemowa wymiana mnie najbardziej zaskoczyła, ale cóż ja z polski jestem to węszę wszędzie jakiś spisek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...