ProXimoPL Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam mam problem, zakupiłem nowy zestaw komputerowy o specyfikacji AMD Phenom x4 965 ASRock 970 Extreme 3 4 GB Samsung ddr3 Radeon HD 6850 Samsung F3 500 GB Fortron FSP: 400-60GHN Problem jest taki ze po złożeniu komputera komputer uruchamia wentylatory i na tym się kończy, słychać jedynie 3 piknięcia i przerwa, 3 piknięcia przerwa, 3 piknięcia przerwa, i nic nie ma obrazu komputer tylko pika, nie mam pojęcia co to może byc proszę o pomoc 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 Dociśnij RAM i kartę graficzną, może nie siedzą zbyt dobrze w slotach. Albo najlepiej wyjmij je i włóż ponownie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProXimoPL Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2012 ok znalazłem, rozwiązaniem był ram który nie działa z ta płytą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...