KaszaWspraju Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) Już widać, że machina marketingowa jest tak samo skuteczna tak jak w przypadku BF3. BF4 - te 17 min, wygląda ok, ale co z tego będzie w samej grze ? Czas pokaże, ale znając dzisiejszy DICE, pewnie niewiele, z masą bugów. Edytowane 28 Marca 2013 przez KaszaWspraju 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 kolejny szit gdzie w broni nie ma celownika jako kropki... gdzie te dawne klimaty quaka i dooma... eh 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 (edytowane) W Quake i Doom'ie. Ta gra ma być FPS'em, a nie Freestyle fps. Chcesz kropkę - bierzesz kolimator.. Już pierwsze DLC zapowiedzieli... Ech... Drone Strike Expansion Pack - Pewnie będzie dodawane do zamówień preorderowych, lecz co wnosi - jeszcze nie wiadomo. [; Edytowane 28 Marca 2013 przez Drunk_ZoZol 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaiiPantsu Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Co to się porobiło, że przed premierą gry wydawcy mówią już o premiumach i DLC "Hey, zrobimy grę potniemy ją na kilka części a wy będziecie sobie je dokupywać ok?" Nie podoba mi sie również jak wielu twierdzi, że snigle to tylko dodatek i może być byle jaki albo w ogóle. Dla mnie snigle jest równie ważny co multi wystarczy, że będzie napakowany akcją bo na fabułę ze strony DICE raczej nie ma co liczyć, na filmiku wyglądało to naprawdę nieźle. Grafika oczywiście jest na bardzo wysokim poziomie, jest to chyba obecnie najwyższy standard, no może oprócz crysisa 3 (chociaż wydaje mi sie ze obie produkcje są jakoś przekolorowane) Z pewnością będzie super, szkoda tylko że to wciąż ulepszenia po poprzednich częściach, przydał by się jakiś powiew świeżości. Wydaje mi się że ludzie oczekują dużo więcej po dzisiejszych produkcjach niż kiedyś. BF BC2 mam, BF 3 jakoś wyszło że sobie odpuściłem, ale BF 4 chyba sobie kupie. Edytowane 29 Marca 2013 przez KawaiiPantsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Akurat BC 3 już było, tylko ubrali to w piórka i nazwali BF3, bo z takimi tuzami: Battlefield 1942, Battlefield 2 czy Battlefield 2142, to współczesne gry mają mało wspólnego. Tak samo będzie z BF4. Nic dodać nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Poczekamy zobaczymy. Ostatnimi czasy gram w gry głównie dla fabuły (lubię też ładny wygląd i udźwiękowienie) więc zobaczę jak długa będzie kampania single i co o niej ludzie napiszą. Jeżeli będzie tak krótka jak w 3 to po prostu poczekam na promocję w okolicach 30zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathray Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2013 Po obejrzeniu demka z Unreal Engine 4, Frostbite 3.0 nie robi na mnie żadnego wrażenia. :( Ponawiam - za wcześnie na BF4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Deathray Tylko Demko Unreal 4.0 to zapowiedz na ktora w takiej jakosci bedziesz czekal latami tak samo jak z demkiem Unreal Engine 3.0 ( onlookaj sobie w necie do dzis zadna gra nei posiada grafy o jakosci Dema Unreal Engine 3.0 ) najnowszy Bioshock jedzie na silniuku UE3.0 i jak wyglada ???? a Frostbite 3.0 to prawie ze gotowa gra . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sir_koutun Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Poczekamy zobaczymy. Ostatnimi czasy gram w gry głównie dla fabuły (lubię też ładny wygląd i udźwiękowienie) więc zobaczę jak długa będzie kampania single i co o niej ludzie napiszą. Jeżeli będzie tak krótka jak w 3 to po prostu poczekam na promocję w okolicach 30zł Single w BF prawie nie istnieje. Dodatek do multi tak naprawdę. Kilka godzin grania i po singlu. Mam nadzieję, że w Battlefield4 dadzą tego trochę więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 (edytowane) do tej pory jeszcze nie ruszylem kampanii w BF 3 (sp) wmawiam sobie ze beda lepsze wrazenia jak kupie nowy sprzet z dx 11 ale czas leci a jak mialem HD 4k tak mam dalej ^^. Jak juz kupie to pewnie od razu wezme tez BF4. BF kupuje sie dla multi, sp to tylko aperitif. Edytowane 31 Marca 2013 przez ZlyDzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Gram w BF BC2 i BF3 i obie są super i... Wrażenia z gameplaya super, ale tak naprawdę, to za szybko wydają kolejne części i za bardzo niedopracowane. Ledwo co BF3 zaczął przypominać RTM zamiast bety, a już jest zapowiedź BF4? Może powinni najpierw wypuścić BF4 BetaGlobalTesting przez jakieś rok - poprawić wszystkie błędy i dopiero wtedy wypuszczać to na rynek? Czasy dopracowywana gier to mamy dawno za sobą. Teraz ważne jest by szybko wydać, zarobić na kolejny tytul i siebie i tak w kółko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Produkcje Blizzarda nie sa aż tak niedopracowane jak EA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 Z tym, że produkcje Blizzarda są nastawione na długowieczność więc mogą sobie pozwolić na długą produkcje gier, tym bardziej, że nie mają dużej konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 31 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2013 wiecznosc to im zajmie doprowadzenie D3 do tego czego oczekiwalismy w maju, ale to juz ot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mnie MP nie interesuje w tego typu grach. Single w BF3 był kozacki i czuję, że na BF4 się nie zawiodę pod tym względem. A jeżeli grafika będzie choć w połowie tak dobra jak na filmiku - - to ja śpię spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Różnice sa owszem. I jestem w stanie uwierzyć że gra tak będzie wyglądac. Co do singla to niestety dla mnie był średni. Ta gra była robia z myślą o MP, a SP dodany raczej z myślą o konsolach. Chociaż moim zdaniem lepiej wypadł od Bad Company 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2013 (edytowane) Niepotwierdzony wyciek screenow z alphy BF4. Dziwnie to wyglada pomijajac fakt, ze brakuje sporej ilosci tekstur: http://www.ea.charlieintel.com/report-56-screenshots-from-battlefield-4-alpha-leaked/ http://imgur.com/a/oBF5P Edytowane 9 Czerwca 2013 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) http://community.amd.com/community/amd-blogs/game/blog/2013/06/11/get-a-taste-of-battlefield-4-with-amd-at-e3-2013 Edytowane 11 Czerwca 2013 przez radiergummi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Film z multiplayera : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3nJY7n8KaOY#! warto sciagnac w fullHD i potem analizowac klatka po klatce gosc jakby gral na padzie ?? czyzby to filmik z rozgrywki na nowych konsolach ??? jak na PC HighEnd wyglada sredniawo grafika na poziomie tej z Close Quarters Aczkolwiek trzeba przyznac ze jako calos leb urywa przy samej [gluteus maximus] taki CoD przy tym to jak gierka dla dzieci na ipadzie Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Mario2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 To fragmetny streamu z konferencji odpowiednio przyciete. Goscie grali w 64 osoby + dowodca (nie wiadomo czy byl drugi) a filmujacy pewnie dostal god-mode'a zeby co przypadkiem nie ubili. Byli tacy co grali na klawiaturze i myszce a byli i tacy co uzywali padow od Xboxa. Ten pewnie korzystal z pada. Sama gra odpalona byla na PC z FX-8350 i 2x 7970 w Crossfire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Nie kupili mnie. Zdanie mogę zmienić jeśli zobaczę więcej gameplayi na bardzo dobrych mapach, poprawione zostana hitboxy i balans na mapach (czyt. commander nie bedzie rzucal co 5min gradu rakiet rownajac polowe pola bitwy z ziemia). Nie pogardziłbym, gdyby recoil, 'feeling' broni, przypominal bardziej te z BF2/AA. Odrzuca mnie mechanika gry, kiedy najlepszym rozwiazaniem jest spray2kill. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 KrzychuG Skad te informacje ??? yoogurutoBF3/BF4 zdecydowanei nei dla ciebie kolego inna liga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jesli chodzi o ilosc graczy - ze streamu. Pokazywali ich za ekranami raz czy dwa i bylo widac, ze niektorzy korzystali z klawiatury, inni z kontrolerow. Sprzet podany masz tutaj. Sama gra zapowiada sie na znacznie poprawiony BF3 i z opinii tych co grali a maja doswiadczenie z trojka wynika, ze sporo z denerwujacych rozwiazan z trojki zostalo zmienionych, zaczynajac od mechanizmu suppression, ktory jest mniej irytujacy, poprzez odczucia z prowadzenia pojazdow, ilosc i czas regeneracji amunicji w pojazdach, netcode (choc widac bylo na streamach ze czasem ludzi cofalo nieco do tylu) po kustomizacje broni czy inna zasade dzialania perkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) yoogurutoBF3/BF4 zdecydowanei nei dla ciebie kolego inna liga Bo? Ty tak uważasz? Grałem w BF2, BC2 i BF3 i bawiłem się przy nich nie raz, bo gra jest OK, ale im dalej od BF2 tym strzelanie jest mniej wymagajace. Chociaż jeśli już mam być otagowany jako gracz z innej bajki, niech i tak będzie, może chodzę z głową w chmurach. Musiałem się wyżalić jak chciałbym, aby wygladał ten tytuł :D. Edytowane 16 Czerwca 2013 przez yooguruto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 yooguruto Ja mialem na mysli ze ta gre poprostu trzeba poczuc , albo sie jest graczem albo pajacem Ja od czasow BF2 grywam w cala serie , grywam ciagle przez ten okres czasu nie jak szpece z threda o BF3 ktorzy sie napalali jak dzieci na lizaki server postawili a po 2 meisiacach sie 95% wypalilo . Albo sie jest graczem albo krzykaczem , to zle tamto zle za duzo granatow i takie tam pierdzenie wiadomo ze sa i beda bledy w kolejnych edycjach seri , ale kazda gra czy program posiada bledy i trzeba to przebolec i przestac stekac ze gra spirdo... albo cos w ten desen . Albo sie jest graczem albo krzykaczem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Albo sie jest graczem albo krzykaczem Nie wiem jak możesz wyciągnąć wnioski, że jest krzykaczem po tym : Nie kupili mnie. Zdanie mogę zmienić jeśli zobaczę więcej gameplayi na bardzo dobrych mapach, poprawione zostana hitboxy i balans na mapach (czyt. commander nie bedzie rzucal co 5min gradu rakiet rownajac polowe pola bitwy z ziemia). Nie pogardziłbym, gdyby recoil, 'feeling' broni, przypominal bardziej te z BF2/AA. Odrzuca mnie mechanika gry, kiedy najlepszym rozwiazaniem jest spray2kill. Rozumiem, że według Ciebie, gracz to człowiek, który kupi kolejną część BFa choćby była RTSem w świecie Pony ? Widać,że jesteś idealnym klientem EA, które doi graczy jak mało kto. Ty nie pytasz, nie masz sprzeciwów, nie musisz rozumieć, po prostu niech wykładają na półki a Ty łykniesz jak młody pelikan i to w dodatku bez grymaszenia na jakąkolwiek cenę. :) Klient idealny. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 U mnie mechanizm jest troche inny. Klientem jestem dobrym i pewnie kupie gre z tylko tego powodu, ze nie bedzie nic alternatywnego, a moi znajomi i tak grac beda ... Cenie sobie dobra rozgrywke ze znajomymi bardziej niz ubolewanie nad krapem ktory zalewa rynek od paru lat. Choc watpie mario2k zebys mnie w pewni zrozumial, bo sledze Twoje posty od jakiegos czasu i sa one tendencyjne po prostu. Jestem krzykaczem w takim razie. Ciesze sie ze mamy to forum, moge sie wykrzyczec do woli :). Wysyłane z mojego srajpad przy użyciu Tapatok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Cenie sobie dobra rozgrywke ze znajomymi bardziej niz ubolewanie nad krapem Ja mam dokładnie tak samo. I o ile nie-ma-szans abym zapłacił złodziejską cenę 199PLN za grę na PC :lol: (BF3 w dniu premiery kupiłem za 99PLN w pudełku) , o tyle, jeśli znajomi pozmieniają sprzęt ( ;) ) i kupią BF4 , to już i ja przeboleję mankamenty, teamplay ponad wszystko. :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 No jeśli poprawią ten irytujący suppression to może się zastanowię nad kupnem, nie mam zamiaru dalej strzelać ślepakami.Głupota niesamowita.A cały bf3+premka kosztował mnie 120zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 W koncu sie rozwinela jakas dyskuta , bo jak patrze na staty tego forum porownujac rok/dwa/trzy do tylu to to Forum pomalu ZDYCHA ilosc postow spada na ryj z roku na rok . Wystarczy kuknac w moje posty na temat gier fpp , jestem nadwyraz krytycznie nastawiony do baboli w grach w tym rowniez w ostatnich wypocinach DiCE BBC2 > BF3 , pewniakiem BF4 wniesie kolejne bledy ktore byc moze nigdy nie beda naprawione . Mozna w nie grac albo nazekac , albo ktos jest graczem albo sierota ktora swoje braki umiejetnosci tlumaczy bledami w grze . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...