borsuczy_król Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Chyba coś Ci się pomerdało, beta służy do testowania i szukania błędów, a nie jako wersja demo do promowania gry. Chociaż przy obecnym marketingu trudno się dziwić, że ludzie przestają odróżniać jedno od drugiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) hehe ale z drugiej strony pokażcie mi dema jakiś nowych gier, po prostu teraz demówek się nie robi żeby nie zniechęcić gracza, tylko zalewa go masą filmików i niech dureń kupuje, ale świadomy konsument ;) dema to się ściąga z torrentów i jak się podoba dana gra to kupuje żeby było uczciwie a jak trafisz na shit to "dodaj usuń programy" i bay Edytowane 6 Października 2013 przez ptys 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Nie zmiena to faktu że to nie demo, a gra moze być już gotowa do tłoczenia. Ew dodadzą na szybko jakieś poprawki. Ale spodziewałbym się szybkiego wydania patcha tuż po premierze lub wraz z premierą, a takie kwiatki bywały w przypadku niektórych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToolBox Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Ja przecież nic nie pisałem o wersji demo. Sądzę tylko, że jeśli mamy niecały miesiąc do premiery gry to BETA powinna być dużo bardziej dopracowana. Zrozumiałbym takie niedociągnięcia na 3 miesiące przed premierą, ale teraz ? ? ? Teraz gracze powinni wyłapywać drobne niedociągnięcia czy zwracać uwagę na balans gry. Żeby nie było TO JEST TYLKO MOJE ZDANIE. Nie mam zamiaru nikogo przekonywać, że Battlefield 4 będzie złą grą, ale jak mówicie będzie wymagać poprawek. Szkoda tylko, że prawdopodobnie będą one wprowadzane kosztem kupujących grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Mi też długo się ładuje ale za pierwszym razem to się mega długo uruchamiało - z 2x dłużej. Możliwe, że teraz tak samo długo Ci się uruchamia jak i mi. Nie będziemy jednak wiedzieli operując określeniami "długo" lub "krótko". Jeżeli chciałbyś mieć jakieś odniesienie to moge zmierzyć czas u siebie. Mierzyłem czas od pojawienia się BF4 na pasku aż do momentu gdy wyskoczy okno wyboru klasy żołnierza i wyszło mi 2:17 co jest dość sporym czasem.Nie wiem czego ale dzisiaj grało mi się dużo gorzej niż wczoraj,prawie był pokaz slajdów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udam_u Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Mierzyłem czas od pojawienia się BF4 na pasku aż do momentu gdy wyskoczy okno wyboru klasy żołnierza i wyszło mi 2:17 co jest dość sporym czasem.Nie wiem czego ale dzisiaj grało mi się dużo gorzej niż wczoraj,prawie był pokaz slajdów. U mnie wyszło 1:22. Może to przez przeglądarke? Jak wybierzesz w przeglądarce serwer i dasz "play" to w dole przeglądarki przez większą część tych 2:17 masz Loading Level, czy coś innego? Do przeglądania www używam Waterfoxa ale do odpalenia BF musiałem użyć IE, bo gra nie współpracuje z 64 bitowymi przeglądarkami. BTW. http://demotywatory.pl/4211735/Jak-naprawde-dziala Edytowane 6 Października 2013 przez udam_u Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Nie zmiena to faktu że to nie demo, a gra moze być już gotowa do tłoczenia. Ew dodadzą na szybko jakieś poprawki. Ale spodziewałbym się szybkiego wydania patcha tuż po premierze lub wraz z premierą, a takie kwiatki bywały w przypadku niektórych gier. Ta beta to stary build , więc przynajmniej w kwestii wydajności pełniak będzie się lepiej sprawował. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Zacząłem liczyć gdy pojawiło się okno gry więc trochę to długa trwa i nie wiem co może być przyczyną.Trzeba będzie coś pomyśleć o częściowej zmianie płyty,procka i ramu.Grafa na razie zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania4562 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Znając życie zaraz stworzą , kolejną część która tak czy siak sprzeda się jak świeże bułeczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAVAon Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Mierzyłem czas od pojawienia się BF4 na pasku aż do momentu gdy wyskoczy okno wyboru klasy żołnierza i wyszło mi 2:17 co jest dość sporym czasem.Nie wiem czego ale dzisiaj grało mi się dużo gorzej niż wczoraj,prawie był pokaz slajdów. no kurka ,u mnie tez długo ale ja bez sensu wrzucilem bf4 na wolny dysk zamiast na sd i tu pewno 1 zonk , a 2 sprawa ze mam tylko 4 giga ramu ,na 8 giga kolegom na ts szybciej sie łąduje , co do przeglądarki się nie wypowiadam bo tego jeszcze nie sprawdzałem jak coś wpadajcie na ts3 by pograć razem 178.217.190.83:9988 , sa tu ludzie z pure i z konkurencyjnego forum [pewno wiecie jakiego ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Zassało mi 61,27mb do bety.Wiecie może co poprawili?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Na razie tylko dodali problemy z PB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 I zresetowali wszystkie ustawienia i od nowa trzeba było ustawić. Póki co nie zauważyłem żadnych poprawek w działaniu gry. Gra nadal laguje mimo że mam ping 35, a FPS powyżej 50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Wróciłem do poprzedniego biosu i gra mniej się wywala ale mimo to nie da się zbyt długo pograć. komputer z wszystkim innym zawsze był stabilny na tych ustawieniach od miesięcy. Do tego gra tylko w trybie okienkowym. Ale już zaczyna mi się podobać, w czołgu czuje się jak ryba w wodzie (czyt. jak w BF2) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Ile osob pomiesci winda w BF4? Odpowiedz w filmiku: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Przed chwilą wywaliło mi crasha. Pierwszy raz od czasu wydania nowej aktualizacji ;) Im człowiek bardziej się wkręca i ma dobry stat, a tu takie coś. No ale dobra to tylko beta... :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) I mnie w końcu udało się pograć, za którymś razem po prostu gra się nie wywaliła i parę rund pograłem. W sumie dziwie się ale na AUTO gra mi wszystko ustawiła na HIGH poza wygładzaniem. Jako że fps nie jest zupełnie zadowalający trzeba będzie popróbować niższych ustawień. Pełny ekran dalej nie działa normalnie ale ciekawe, po włączeniu "frameless mode" robi się pełny ekran :) Edytowane 7 Października 2013 przez rafa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Nie wiem czy wiecie ale jest konkurs związany z betą. Jeżeli możecie to proszę o lajka nad odtwarzaczem http://tylkowbf.pl/wideo/tylko-w-battlefield-montage-by-quail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ememiks Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 A ja nie mogę uruchomić tylko się mapa wgra i błąd dx. Ehh myślałem że tym updatem coś naprawią ale widzę że nie. Ja rezygnuję z kupna bf4 bo nie chcę się denerwować jak pełna będzie takie same numery robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Jest jakis kod na pokazanie fps czy musze uzyc zewnetrznego narzędzia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Albo macie burdel w systemie, albo w sofcie, albo w sterownikach. U mnie wszystko co się da podkręcone, odpalam, pyk działa jak chcę, kiedy chcę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Dokładnie, mam grafe skręconą, procka, stery zdaje sie oficjalne 13.9 i wszystko gra i buczy. Co prawda są jakies takie dziwne szarpnięcia czasami, jakby doczytywało(na ssd...) podobne do tego co było za bety bf3, lub grania w bf z 4gb ramu - tyle ze tam było o wiele gorzej. Nie widziałem ani jednego zwisa, ctd, czy innego wysypu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 BF4 bardzo ładnie wykazuje niestabilność sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Jest jakis kod na pokazanie fps czy musze uzyc zewnetrznego narzędzia? perfoverlay.drawfps 1 Najprosciej stworz plik tekstowy user.cfg w katalogu gdzie masz plik BF4.exe i zapisz w nim perfoverlay.drawfps 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKondziox Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Witam Mam pytanie czy opłaca sie pobierać battlefield 4 beta na taki sprzęt: Intel Pentium Dual Core G860 HD 6870 1Gb GDDR5 4GB DDR3 GoodRam 1333mhz CL9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Przy tym cpu zdecydowanie odpuść sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 darmowa beta - zapuść neta i sprawdź sam - co za problem. W tych czasach to nawet na 3G 6GB to raczej nie duży problem(jak dla mnie) więc nie widzę powodów abyś sam przetestował czy dla ciebie jest to grywalne czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Battlefield 4 CPU-Test: Windows 8.1 bis zu 50 Prozent schneller als Windows 7 Szkoda, że nie sprawdzili w FullHD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) O to właśnie chodziło by wykazać , że na win7 leży optymalizacja cpu. Edytowane 9 Października 2013 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Czyli na Win8.1 działa to szybciej. Przesiadłbym się gdyby nie problemy ze strownikami od Creative do mojej karty dźwiękowej X-Fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...