kmiecior Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Kupiłem jakiś czas temu w kolporterze kod i pogrywam w samo multi. Istotnie ostatnio lagowało mocno zwłaszcza przy grze po 18:00. Podobno DICE wymienia serwery czy też zmienia konfiguracje żeby nie lagowało. Pożyjemy, zobaczymy. Co do Crashy przeglądarki miałem tak na Firefoxie i zmieniłem na Chroma, działa i zwiechy nie było od paru dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Trzeba miec neta na poziomie a nie nesotrade puszczona przez radiowke od Soltysa . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2014 Może kolega nie kradnie prądu i nie może sobie pozwolić na gigabitowe łącze ? Sam niedawno zakupiłem i gra mi się o wiele gorzej niż w 3kę, za dużo pierdół nawrzucali, jakieś , które wszystko zamiatają, ogólnie jakaś mniej czytelna mi się wydaje, albo już wypadłem z obiegu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 Ja mam neta w porywach do 24Mb/s to ile jeszcze mam mieć żeby komfortowo grać? :lol: Zauważyłem czasami sytuacje w stylu "koleś wybiega na mnie, jestem pewien, że oddaje przynajmniej 2-3 strzały w niego a w kill logu pokazuje mi u niego 100hp" ale co zrobić. Pobawiłem się za to ze sterownikami do ati, najpierw wgrałem najnowsze bety to było jeszcze gorzej bo co 4-6min crash. Wywaliłem kompletnie wszystkie sterowniki, zainstalowałem ostatnie stabilne i jak na razie przez te parę godzin co przegrałem zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) BF 3 i 4 ma zwalony kod sieciowy i to nie jest wina lagów tylko tak to działa. Tak samo jest gdy chowasz się za przeszkodą np murem, jesteś schowany dobrą sekundę i nagle dead. Edytowane 2 Maja 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2014 BF 3 i 4 ma zwalony kod sieciowy i to nie jest wina lagów tylko tak to działa. Tak samo jest gdy chowasz się za przeszkodą np murem, jesteś schowany dobrą sekundę i nagle dead. dokładnie, tylko że bf4 jest pod tym wzgledem gorszy od bf3 Kacimiierz zmniejsz wygladzanie sieciowe do zera i zobacz jak ci sie bedzie grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Warto czy nie warto kupowac ? Znajomy mnie caly czas naciaga zebym kupil i z nim pobiegal, ale net kod mnie odstrasza bo slyszalem, ze jest gorzej niz w BF 3. Dodam, ze BF 3 mam i do niektorych, rzeczy, ktore sie nie zmienia juz sie przyzwyczailem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Ja kupiłem za grosze - 25zł i dla mnie nie dorasta do pięt Bf3 jeśli chodzi o grywalność, gorsza pod każdym względem. Single player jest tak głupi, że dałem sobie spokój w połowie, kolejnej odsłony już chyba nie zakupię, albo też za odpowiednik kilku piw, żeby zobaczyć na własne oczy co oni znowu wymodzą. kumpel kupił w dniu premiery z premium za 300zł, pograł trochę i rzucił w kąt także niezła wtopa hehe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 (edytowane) ogolnie jak mam kupic BF4 + DLC to jednak sobie podaruje :P kupilem za 50zl premiumke dla BF3 Po za tym dodam, ze mnie mocno irytuje cala ta sytuacja w BFie z DLC, tzn. Jesli ktos kupil podstawke i ma podstawowe bronie i mapy, to reszta co z nimi gra tez powinna tylko te miec. Niestety w rzeczywistosci Ty majac tylko podstawke masz z gory mniejsze szanse niz ktos kto kupil DLC i lata z lepsza bronia po servie. Po przesiadce na i5 odpalilem BFa (na leciwym Phenomie x3 720 FPS przy FHD wolal o pomste do nieba) i nagle widze, ze co drugi supp biega z L86A2 ... przeciez to tak jak by grali assaultem z L85A2 innymi slowy masakra ... http://www.youtube.com/watch?v=VRaTzRJHh0M Edytowane 12 Maja 2014 przez Buziak 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2014 Na podstawce spokojnie da się grać. Ja kupiłem z china rising i w sumie mało kiedy gram na serwerach z tym dodatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Poleci ktos w miare dobry Joystick dla BF4 ( glownie gra w heli ) myslalem nad : Thrustmaster T-Flight Hotas X albo Logitech - Extreme 3D PRO jakies rady pamietam ze bylo w tym threadzie kilku asiorow w Heli Czy to Forum juz zdechlo ?? Edytowane 20 Lipca 2014 przez Bemx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 New Update Addressing “Netcode” Rolling Out 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogus Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Jestem duchem kolejny bug w bf4 kurcze ciekawe kiedy to się skończy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2014 Frogus Nigdy sie nie skonczy w twoim przypadku . zagraj w CoD wszystko bedzie ok moze cie nie beda zabijac tak czesto jak w BF4 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Darmowe 7 dni -> http://lowcygier.pl/darmowe/darmowy-tydzien-battlefield-4-origin/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ta gra to mega babol ktory wyglada o wiele gorzej od BF3 w sumie bardziej przypomina BETE Hardline, tragedia.... 10 zl bym za to nie dal, teraz rozumiem rozgoryczenie ludzi z pre-ordera :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Właśnie rozpocząłem darmowe siedem dni. Ta gra to z grubsza BF3 moim zdaniem. I to nie jest zaletą. Nawet odrobinę nie przypomina klimatu BF2. Ale pomęczę się troche i zobacze pare map. Póki co nie jest warta nawet promocji na Origin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Odpaliłem dosłownie na 3 sekundy - zobaczyłem że zmiana języka w menu nie wchodzi w grę - del. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Wczoraj ugralem 4 lvl na mapach team deadmatch, miałem wrazenie, ze wyjątkowo szybko odblokowuje się bronie (dobrze mi się biegalo z M416), ale to akurat uważam za plus, bo szybko można w miare na rowni walczyc z innymi. Ogolnie mapy z podstawki naprawdę srednie, miejscami tekstury okropne, być może dodatki jakies ciekawe, ale poki ta gra nie będzie rozdawana za darmo/kilka złotych się o tym nie przekonam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2014 (edytowane) Wersja beta powinna być za darmo przez cały czas, ale cóż poradzić. Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Zdechlo ? czy jeszcze dogorewa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Ale czy co zdechlo? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShFil Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Po patchu z 30 jest dużo lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Ale czy co zdechlo? :P No to padło BF4 zapewne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam, zmieniłem procesor w układzie na ten z podpisu i teraz gra zaczęła mi się ciąć co kilka sekund (mikroprzycięcia). Wcześniej tego nie było. Wie ktoś dlaczego takj się dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Spróbuj wyłączyć HT 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Dzięki na początku o tym samym pomyślałem, ale nie wykonałem. Masz plusa kolego. Problem rozwiązany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Skorzystaj ze Świątecznej Promocji Origin! Battlefield 4 Premium Edition za 75 zł. Aktualne do 27 grudnia. Warto ? Bo testowa wersje gralem juz jakis czas temu i szalu nie bylo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ta gra to wciąż testowa wersja, ale pograć można. Jest nieco lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujakashi Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zdecydowalem ze zaryzykuje, odpalilem, 2 pierwsze mapy graficznie gorsze niz w BF3, sterowanie jakies takie sztywne jak z kolkiem w [gluteus maximus]. Po paru rundach nie moge sie zalogowac na zaden serwer: no conntact with ea online. Jednak to wciaz zalosna pozycja i nie polecam oraz uprzedzam innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...