masin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Po to wlasnie byla beta dalej jest tylko płatna , dalej testują cierpliwość ludzi Edytowane 21 Grudnia 2013 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dobrze, że w tym roku nie nabrałem się na ten scam. :D 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2013 Super motyw z BF3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Czy ta gra ma jakieś demo albo triala żeby wypróbować multiplayera? Na necie ciężko mi coś znaleźć bo same info o becie. Możesz kupić gre poprzez ORIGIN i do 24h od pierwszego uruchomienia możesz grę oddać. Stwierdzając, że np. komputer masz za słaby. To się nazywa jakoś "Gwarancja zadowolenia z gry": https://www.origin.com/pl-pl/great-game-guarantee Ja tak miałem zrobić, ale ostatecznie gra została Edytowane 22 Grudnia 2013 przez szczepoxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dobrze, że w tym roku nie nabrałem się na ten scam. Aż musiałem sobie puścić dwa razy :) dobre btw wątek z BF2 powoduje ciary na plecach...ech wspomnienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2013 No troszke sie godzin stracilo przy BF2 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 A ja mam jeszcze Bad Company 2 nie do końca przejdziane. Zazdrościcie ? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal321 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 bfbc2 najlepszy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Aż musiałem sobie puścić dwa razy dobre btw wątek z BF2 powoduje ciary na plecach...ech wspomnienia Nie wiem może mi się wydaje ale to nie jest muzyka z BF2. Tak czy siak pomysł świetny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zapewniam Cie że jest. Wiem nad czym spędziłem ok 1200h ;) 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) To nie jest przypadkiem theme z dodatku Pancerny Atak?. Z tego co pamiętam to w podstawce to tak nie "piszczało" Może wtedy mój słuch inaczej to odbierał Edytowane 27 Grudnia 2013 przez kaijitsu 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Potwierdzam ze to motyw z BF2 podstawki bo tylko w ta gralem +/- 600h dokladnie nie pamietam 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxBlue Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Twórcy powinny wydawać te gry w dłuższych odstępach czasu. Wiadomo, chodzi o zarobek, gracze na pewno zadowolą się kolejnym lekko poprawionym BF-em. Tylko czy idzie to wszystko w dobrą strone? Uważam, że DICE powinno usiąść i przemyśleć kolejnego FPS-a, bo wszystko się kiedyś przejje, a wtedy już nie będą tak doić z nas pieniędzy. Sprawa inaczej ma się zas z COD-em, wszystko gry z pod tego sztandaru są po prostu kasowymi hitami, ale wszystko od COD-a 4 w górę jest coraz bardziej powtarzalne. Pieniądze robią z twóców bestie, które robię wszystko na przysłowiowe odwal się i wyciągają z nas kasę małymi DLC i dodatkami, które dodają kilka map. Wracając do samego BF-a 4, to uważam że jest to taki Bf3 I pół. W grafice rewelacji nie ma, praktycznie to samo co wcześniej, a i gameplay się nie zmienił. Uważam, że dobrym pomysłem, byłoby zmienienie klimatu tej gry, na taki bardzkej II wojenny, albo nawet starszy. Odświeżyłoby to wtedy serie i pokazało graczom, jak wyglądał zmagania wojenne wtedy, a dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Potwierdzam ze to motyw z BF2 podstawki bo tylko w ta gralem +/- 600h dokladnie nie pamietam Tja... To nie jest przypadkiem theme z dodatku Pancerny Atak?. Z tego co pamiętam to w podstawce to tak nie "piszczało" Może wtedy mój słuch inaczej to odbierał Yup Od 20s Edytowane 28 Grudnia 2013 przez Duelist 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 (edytowane) Tja... No rzeczywiście Armored Fury to nie jest BF2 - to pewnie jakaś samodzielna gra zupełnie nic wspólnego z BF2 nie mająca... edit Może jeszcze jakiś dzieciak ma ochote pominusować? no dalej Edytowane 29 Grudnia 2013 przez rafa 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowBF4 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Pytanie, chce przejść z 775@E2160 na coś nowszego. Wybrałem iż będzie to Inter z 1150 i teraz mam pytanie. Co będzie lepsze (na początku, potem jakiś i5) G3430 czy i3-4130 (takie mam fundusze na procesor). Do tego będzie grafika pokroju 7790 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jesteś pewien że chciałeś zadać to pytanie właśnie w wątku o grze Battlefield 4? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lowBF4 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 Tak, coś zapomniałem dopisać, iż mi właśnie co będzie lepsze do BF4. Niestety, z tego co widzę to większość tu siedzi z i5, a ja potrzebuję czegoś bardziej "ekonomicznego" - min. min tego co trzeba by pograć na BF4 na multi. Nie wymagam ultra/wysokoch detali, a bardziej płynność gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2013 No właśnie tą płynność daje i5 (wydajne cztery rdzenie) bo zapewnia wysoki minimalny fps. Resztę załatwia karta. Od takich pytań jest dział "Co kupić" i zapewniam Cie to pytanie padło wielokrotnie. Tu się rozmawia o samej grze... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duelist Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 No rzeczywiście Armored Fury to nie jest BF2 - to pewnie jakaś samodzielna gra zupełnie nic wspólnego z BF2 nie mająca... edit Może jeszcze jakiś dzieciak ma ochote pominusować? no dalej Strasznie mi się nie chciało odpowiadać na to ale niech będzie... Widziałeś się gdzieś zacytowanego w tamtym poście? Nie? No właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Masz racje, w sumie to nie do mnie. Jednak Mario2k miał prawo się pomylić bo po ostatnim dużym patchu wszyscy dostali Armored Fury za free. Kończmy już ten wątek... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba66 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Aż tak z tym bf4 jest tak źle? . Zastanawiam się czy kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luisam Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 @Seba66 Lepiej poczekaj, ja kupiłem i ku!@#$a mnie bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 (edytowane) Może jeszcze jakiś dzieciak ma ochote pominusować? no dalej Przecież to forum megalomanów, jak mogłeś popełnić takie faux pas Czas: 2.04 - fizyka iście kosmiczna Edytowane 30 Grudnia 2013 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokia666 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 jakie ta gierka ma minimalne ? chodzi mi o realne nie te co podają oficjalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 A po co Ci minimalne wymagania i co rozumiesz przez minimalne? 1080p, 720p, 480p? Patrz na testy jak to chodzi na danym sprzęcie, ew filmiki na YT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Z tego co widze to nie warto sie pakowac w BF4 czy moze cos poprawili ? Netcode ? Bo byl to glowny powod dla ktorego przestalem grac w BFa 3. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Raczej nic nie naprawili. Btw na blurbusters.com przy okazji testow nv g-sync i input laga okazalo sie ze giera ma wewn zegar 10hz i zmierzonego input laga w okolicy -70ms...gdzie nowy krajzys ma w okolicy 50 a cs:go 27...dorzuccie se do tego dziurawy net code i ping do serwerow i 2-3 klatki do tylu jestesmyWysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dowodem na to jest ledwo 16 stron tego wątku...nawet w BF3 więcej się działo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacek18 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chciałem to kupić ale poziom WTF w tej grze przebija wszystko. Frag numer 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...