Sens Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ja wczoraj dokupiłem sobie to premium za 75 zł skuszony nowymi wersjami map z poprzednich wersji. Zawiodłem się tak samo jak w dniu premiery. W grze panuje chaos, mgły-zamglenia, burze piaskowe, przyciemnienia obrazu, ogromana ilość liczb, dodatków itd... Myślałem, że stare-nowe mapy będą ciekawsze. Niestety, tak nie jest, np. Gulf of Oman z jakąś idiotyczną burzą piaskową czy przeładowane metro. Myslałem, że mapy z dodatku 'China' będą przypominały Dragon Valley, ta jasne... Przeżyłbym te wady, gdyby nie tragicznie mała ilość serwerów, a zwłaszcza z mapami z dodatków na hardcore. Jedno metro na hardcore w miare pełne?! Wtf?! Żadnego gulf of oman na hardcore?! LIPA (na całym świecie) Nie polecam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Ale to już nie problem gry tylko społeczności chyba co? Jaki wpływ gra ma na to, że ludzie zamist grać w te tryby wolą grać w inne? Normalne serwery są zapełnione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 I tak i nie. Problem gry jest taki, że zmusili ją aby gra przypominała konsolowe potyczki, dlaczego tak się stało nie wiem, ale chyba musieli posłuchać jakiejś tam społeczności (nie wiem jakie retardy się załapały) . Dlatego nie ma map na hc. Gra na konsole przypomina coś w stylu wyskakujesz z za rogu dostajesz pół magazynka ołowiu, po czym odwracasz się lub gleba i jesteś w stanie położyć gościa. Ja już dawno odpuściłem to (chociaż myślałem nad tym premium za pół ceny) i gram dalej w bf3. Map na hc nie brakuję. Dodatkowo odpycha mnie broń w czwórce totalnie nie ma precyzji, jak w trójce aek-971 jest jak skalpel to w czwórce wszystkie bronie to jakieś korkowce. Poczekam na piątkę lub w ogóle odpuszczę produkcję :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-mo Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Nie grałem dużo w bf3, ale widać że bf4 jest mniej dynamiczne (a za tym bardziej realistyczne o co w sumie chodzi niby w bf by było >cod). Kod sieciowy to inna bajka bo ludzie porównują go np. do cs-a ale nie widzą że oprócz uśredniania pingu (jakość trzeba uśrednić to co dzieje się pośród 64 graczy plus c4 i projectile jak rpg). A tak poza tym hc gracze to pewnie mniej niż 5%, więc zysk z nich nie wystarczy nawet na animacje 1 krzaczka a chcą coś zmienić ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 el-mo Dokladnie , przecietny ''Ludz'' nie ma pojecia ze w BF4 trzeba synchronizowac ,przeslac minimum 4-5x wiecej informacji niz w taki m CS'ie stad dziwne problemy z netcodem. Ostatnio grywam na serverze w UK ( mieszkam w Londynie ) do ktorego mam ping 17ms ZERO powtarzam ZERO problemow dzieki temu nawet ratio skoczylo z 1,8 do 4.2 reasumujac chcecie miec mniej problemow z gra potrzebne dobre lacze i dostep do servera z niskim pingiem , wiem wiem w PL na Neostradzie osadzonej w Koziej Wolce nic juz nie mozna bedzie zrobic tylko grac z babolami i nazekac . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Mam jakiś dziwny problem z BF4, gra mi się ciągle wykrzacza w trybie online pojawia się mapa do zrzutu, i koniec, "program przestał działać". System Win 7 64bit PL Origin wypatchowany BF 4 wypatchowany PunkBuster wypatchowany Dałem nawet naprawę gry w origin ale nic to nie pomogło. Sterowniki Caty Omega. Ktoś coś doradzi? Czy mam gre na nowo ściągać? // Fajne jaja z grą po pół roku nie grania, a chciałem popykać w niedzielne popłudnie... Edit: Żeby rozwiązać problem wystarczyło wyrzucić cały folder "Battlefield 4" z katalogu "Moje Dokumenty". Edytowane 14 Lutego 2015 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidd821 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 (edytowane) Witam. Mam krótkie pytanie.. czy po nowych sterownikach jakie wypuściła firma AMD 15.7 macie problemy z BF4 ? Bo u mnie następuje reset kompa.. i to tak nagle, bez żadnego komunikatu przed i po włączeniu. Cięzko tu pisać ile gram, bo to różnie.. nagle po 40 minutach.. albo po 16. Inne gdy chodzą mi sprawnie jak np GTA V.. grałem z 3h i bez problemów. Coś panowie z AMD spaprali? Ma ktoś podobny problem ? Wszystko oryginalne, aktualizacje Win 7 są, nawet był format dwa dni temu.. (bo dawno nie robiłem) i przed formatem tez tak było na tych sterach, bo zdążyłem to sprawdzić. Posiadam sprzęt: - Płyta głowna ASUS Z87-K - Procesor Intel Core i7-4770 3.40GHz - Grafika XFX Radeon R9 295X2 8gb - RAM DDR3 16GB 1600 MHz Kingston HyperX XMP - Dzwięk Sound Blaster SB X-Fi // Sound Blaster Tactic 3D Alpha - Sieciówka REALTEK RTL8139/810x - Dysk SSD 60GB i 120GB - Dysk HDD 1TB - Chłodzenie procka FERA PRO HE1224 Pozdro :) Edytowane 12 Lipca 2015 przez kidd821 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2015 Nie wiem, czy tam w opisie do tych sterów nie było, żeby przełączyć z mantle na directx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kidd821 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2015 Tylko ze ja gram na directx ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Battlefield 4™ Nocne Operacje https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/76889/pc-download/addon/battlefield-4-night-operations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Nocny klimat to dobra odmiana , oczu tak nie meczy gralem ponad 2h i zero zmeczenia patrzalek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Necro wykop! Pobrałem dzisiaj aktualizację, bo się dowiedziałem, że za free dali dragon valley i przy odpaleniu byle jakiego serwera z tą mapą mówi, że nie mam dodatku "klasyczne operacje", który chyba jest za darmo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 zapomniałeś poprostu dokupić :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Kurde myślałem, że darmowe DLC się z automatu dodają. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Jest za darmo ale musisz go ręcznie pobrać z Origin. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nom, klikam i się pokazuje białe okienko zatytułowane "dodatki do gier" i dalej nic. :D Może origin przeciążony albo coś u mnie zwalone. --- Już ok, mam zabezpieczenie przed kupowaniem w origin i musiałem podać kod z maila. -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 A jak tam wrażenia? Ja właśnie skończyłem dwie rundy na nowej mapie i... strasznie duża, wszyscy kampią, totalna rozwałka. Mieszane uczucia jak na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Duża? Może same wymiary są nieco inne w stosunku do BF2, ale ogólnie mapa wygląda na okrojoną - flag do przejmowania mamy mniej, a sam obszar do biegania jest dużo mniejszy. Tyle tylko, że przybyło obiektów, więc nie jest już tak pusto. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witajcie forumowicze. Mam pytanko: Czy warto zainwestować w BF4? Wspomnienia z BF3 mam wspaniałe z X360 ale w 4 nie grałem i nie wiem czy warto. Nie tak dawno temu znajomi namówili mnie na zakup CS:GO ale to kompletnie nie oddaje tego co czułem grając w BF3...:/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Ja zakupiłem na promocji cały pakiet + premium za jakieś 50-60 zł - warto dobry odstresowywacz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 (edytowane) Witajcie forumowicze. Mam pytanko: Czy warto zainwestować w BF4? Wspomnienia z BF3 mam wspaniałe z X360 ale w 4 nie grałem i nie wiem czy warto. Nie tak dawno temu znajomi namówili mnie na zakup CS:GO ale to kompletnie nie oddaje tego co czułem grając w BF3...:/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka 4-ka jest lepsza niż część 3. Powienieneś być zadowolny. Niestety na Origin skońćzyła się promocja. Podstawka 4 była za 30 PLN. Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Passt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Tą promocję widziałem 5 razy odkąd ja nabyłem swoją kopię. Trzeba uzbroić się w cierpliwość ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ja zakupiłem na promocji cały pakiet + premium za jakieś 50-60 zł - warto dobry odstresowywacz ;) Gdzieś Ty kupił premium za 60 zł? :O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Gdzieś Ty kupił premium za 60 zł? :o Ostatnio (ze 2 tygodnie temu) musiała być jakaś niezła promocja bo pełno ludzi z niskimi levelami gra na serwerach premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Najciemniej pod latarnią co nie?:D Na origin ;) co jakiś czas jest ta promocja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Ostatni raz włączałem Origin jak grałem w BF4 czyli pół roku temu odpaliłem na 3 mapy i dostałem rage to usunąłem BF4 jak i Origin w cholerę. Dlatego taka promocja mogła mnie ominąć, szczególnie, że miałem po dziurki w nosie BFa, ale ostatnio znajomy sobie o nim przypomniał to i ja zacząłem w niego grać, a jakby chodziło premium po 50 zł to mógłbym kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 59 zł też się liczy? :D Po 50 nie widziałem po 60 na każdej promocji jest premiumka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 @Tomix96 masz znowu promocję na Origin. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 59,60 zł o tu tu tu: https://www.origin.com/pl-pl/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium-edition 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Dziękuję Panowie za informację. :) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...