NewNickPL Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 No no, trzeba się poważnie zastanowić nad kupnem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Myślę że prezent na święta dobry ;) Wciąga na wiele godzin :D Jak kupisz daj namiary na origin to Cię dodam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewNickPL Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Ja tam dzisiaj pograłem kilka meczyków i mam mieszane uczucia. Dodatkowo w pamięci mam jak w BF3 po 2 tygodniach od wypuszczenia DLC ludzie wracali do podstawki co było irytujące i boję się, że tutaj będzie tak samo, że za chwilę ludziom się znudzi DLC i wrócą do podstawki. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Ohh buuu huuu kupuj i gramy a nie marudzisz ! :D W święta 5 dni wolnego mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) A miałem kupować a jednak nie, przypomniało mi sie jak sie grało w 3, a jak piszą ludzie że jest gorzej...w dodatku naszły mnie wspomnienia z otwartej bety, zapuściłem przecie. Szkoda kasy. Kupić by mieć nie ma sensu... Edytowane 21 Grudnia 2015 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ed00s Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2015 Znajomi mają 3 i 4 iiczestow grają w 3 bo 4 jest nadal jak beta . Ja po przesiadek z Cs tez jakoś nie mogę się przekonać . Jest to również powód mojego olania BG star wars bo to to samo <span style='color: red;'>[ciach!]</span>a .... Czas dopracowany gier odszedł w zapomnienie bo ludzie kupują preordery ifirmie kasa się zgadza . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-mo Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Ja odkąd pamiętam to community dopracowywało gry tworząc mody, ale czasy się zmieniły i może to i lepiej pod niektórymi względami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 I mam mały mętlik czy zainwestować w czystą wersję BF4 lub BF3 w wersji Premium. Co byście doradzili? :) Wesołych Świąt :-) Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Po pierwsze zależy od maszyny jaką posiadasz, po drugie (nie wiem jak w przypadku BF3 bo nie gram) BF4 jest stale aktualizowany, przerabiane są mapy, mam go od lipca i ciągle mnie bawi, od taka nie zależna strzelanka ;) Wesołych :) Edytowane 23 Grudnia 2015 przez Makduf 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mnie już się powoli nudzi. Jednak przy obecnej cenie Premium można się pokusić. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2015 (edytowane) Biorąc pod uwagę, że mieszkam za granicą to promocji wielkiej nie ma. W cenie BF3 Premium zakupię BF4 w podstawie. Do wersji Premium BF4 muszę trochę dopłacić ale nie wiem czy warto... :/ Co do sprzętu to z tym nie ma żadnego problemu bo obie części będą śmigać co najmniej na średnich w full HD. Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Tomix96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Po zastanowieniu postanowiłem zainwestować w wersję premium BF4 w końcu raz się żyje. :D Mam jednak pytanie: Czy istnieje zainstalowanie języka Polskiego w tej grze? Grę kupiłem przez Origin'a. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Język powinieneś mieć taki jak masz w Origin. U mnie się automatycznie włącza polski. Nic nie musiałem zmieniać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Język powinieneś mieć taki jak masz w Origin. U mnie się automatycznie włącza polski. Nic nie musiałem zmieniać.W Originie mam Polski ale gdy włączam grę jest Angielski. Próbując zmienić język przez Origin'a mam do wyboru tylko Angielski. :/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) W Originie mam Polski ale gdy włączam grę jest Angielski. Próbując zmienić język przez Origin'a mam do wyboru tylko Angielski. :/ W jakim kraju mieszkasz?? Spróbuj włączyć język polski w grze. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Passt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 W jakim kraju mieszkasz?? Spróbuj włączyć język polski w grze. Anglia. W grze mam do wyboru tylko język Angielski. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Passt Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Kurcze nie wiem już zupełnie, może kupiłeś wersję stricte angielską. Ja sprawdzałem w Origin mam ze 20 języków do wyboru. Inne gry na tej platformie masz po polsku?? Język Windowsa masz polski?? Spróbuj może przeinstalować Origin. https://www.origin.com/en-pl/download Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Passt 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Kurcze nie wiem już zupełnie, może kupiłeś wersję stricte angielską. Ja sprawdzałem w Origin mam ze 20 języków do wyboru. Inne gry na tej platformie masz po polsku?? Język Windowsa masz polski?? Spróbuj może przeinstalować Origin. https://www.origin.com/en-pl/download Jest to pierwsza gra którą kupiłem bezpośrednio z Origin'a. Posiadam Fifę 16 zakupioną przez CD Keys i wykorzystując kod na Originie miałem opcję języka Polskiego i gra działa w naszym ojczystym języku. :/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Spróbuj ściągnąć spolszczenie. Widzę, że google wypluwa kilka linków z nimi. BTW, ja nie kupiłem BF4 bo jest dostęp tylko do polskiej wersji. Musiałbym kupić najdroższą aby mieć wersję angielską, a na to mi szkoda kasy. Edytowane 28 Grudnia 2015 przez makak_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Spróbuj ściągnąć spolszczenie. Widzę, że google wypluwa kilka linków z nimi. BTW, ja nie kupiłem BF4 bo jest dostęp tylko do polskiej wersji. Musiałbym kupić najdroższą aby mieć wersję angielską, a na to mi szkoda kasy.Nie wiem dlaczego ale chyba powalczę o wzrot pieniędzy od Origin'a. Kompletnie mnie ta część nie przekonała. Po pierwsze brak języka, po drugie wszystko trzeba robić przez przeglądarkę typu mapy itp. Może to kwestia przyzwyczajenia ale żałuję wydanych pieniędzy. :/ Edit: Niestety program zwrotów gier na Originie jest tak dupny, że pozostaje mi kombinowanie z spolszczeniem. :/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Grudnia 2015 przez Tomix96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix96 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2015 Spróbuj ściągnąć spolszczenie. Widzę, że google wypluwa kilka linków z nimi. BTW, ja nie kupiłem BF4 bo jest dostęp tylko do polskiej wersji. Musiałbym kupić najdroższą aby mieć wersję angielską, a na to mi szkoda kasy.Mógłbyś podesłać jakiś sprawdzony link z Polskim spolszczenie? Ponieważ ja nic zaufanego nie znalazłem. :/ Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie bardzo, bo sam niczego nie sprawdzałem. Jak pisałem nie mam BF4. Tylko widziałem na sieci, że coś jest. Musisz sam posprawdzać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el-mo Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 Poszukaj na oficjalnym forum, tam są tematy (z tego co w parę sekund wyszukałem, można to zrobić zmieniając wpisy w rejestrze). Możesz też napisać do pomocy technicznej EA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Nie możesz zmienić wersji językowej gry przez Origin. Jak kupiłeś w danym kraju to masz zabezpieczenia regionalne i żeby zmienić, musiałbyś kupić nową wersję gry i pisać do EA o przerzucenie statystyk. Oni mają zajebisty plan biznesowy. Wiem, bo chciałem w drugą stronę, z polskiego na angielski. Nawet kumpel z GB wysłał mi pliki językowe ale Origin jeśli wykryje inne pliki niż miały być, z automatu pobierze Ci te stare, zgodne z Twoją wersją. To jak walka z wiatrakami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 a to nie jest tak że jak system jest po anglicku to i gre sciaga po anglicku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Przecież podczas instalacji wyskakuje okno z wyborem wersji językowej i można wybrać m.in. angielski czy polski. Sam niedawno instalowałem ponownie grę i pogrywam z kolegą który gra po ang. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 No nie zawsze. Zależy od wersji. Ja mam wersję preorder premium digital edition i mam tylko rosyjski i polski. Z tego co wiem to do takiego regionu jesteśmy sklasyfikowani. @Gregu tak jak piszesz jest na Steam. EA to już wyższy poziom żydostwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olddog Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 (edytowane) To ciekawe, bo też mam wersję "P", i wybór 11 języków. Z ciekawosci zmieniłem język w grze na ang. Origin pobrał pliki, zainstalował i gra jest po ang. sp i mp Edytowane 4 Stycznia 2016 przez olddog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak_ Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 Jesteś pewien? Wg Origin przy edycji premium, obsługiwane języki to: Polski, Русский язык. Dopiero jak się wykupi usługę premium, to ma się dostęp do wszystkich języków. Swoją drogą to niezły debilizm. Żeby mieć wer angielską, trzeba mieć BF4+ usługę premium. A jak kupię edycje premium, to jest tylko Polski i Rosyjski. Ja już macham ręką, ale to już któryś tytuł, który odpuściłem z racji ograniczeń językowaych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olddog Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2016 @makak Faktycznie, mój błąd, posiadam usługę premium, nie edycję premium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...