FubaF Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Nie wiem która sieciowke wybrac. Od marca mam LG LNIC-10/100A Series Fast E-NET Card. Ale moge miec od kupla prawie bez dopłaty, bo tą bym sprzedał, 3Com Fast EtherLink XL 10/100 MB TX. Nie raz tak sie zdarza ze ja nie widze otoczenia sieciowego a no widzi, a poza tym to 3COM. 3COM jest ok 2 razy wiekszy niz ten LG i mimo iz jest to pewnie starszy model wydaje mi sie iz jest on lepszym rozwiązaniem. Pomóżcie przy której karcie zostać. Jeśli wiecie jak moge przetestować te 2 karty bede wdzieczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja mam zwyklego realteka i jest dobrze :) osobiscie bym nie zmienial, ale to jest twoj wybor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 wiekszość siecówiek jest na realteku... wymiana nic nie da.. raczej on pewnie tez ma na realteku bo od 5 lat sa an tym sieciówki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Bierz 3Coma - co 3Com to 3Com. :) Zadne LG nigdy mu nie dorowna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FubaF Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No, Lg jest na Realteku tutaj jego krotka charakterystyka http://www.incomtek.com/realtek/html/RTL8139D(L).htm A 3Com to nie wiem na czym chodzi http://www.national.com/pf/DP/DP83840A.htm...l%20Description SpiderMAN => Ten 3Com juz troche odsłużył a LG to nówka, i ma dożytwotnią gwarancje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Nowe LG sa na VIA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nastepny z glupim pytaniem poza tym nie ten dzial co za roznica w sieciowkach w zastosowaniach domowych ???? czy LG czy 3com cz intel ?? a slyszales ze wilkosc se nie liczy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...