qhash Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Chciałbym zapytać się kolegów forumowiczów o pakiet oprogramowania, najlepiej darmowy, do diagnozowania usterek w komputerach. Mam jakiś pakiet Hirens Boot (chyba 11), ale większość programów nie chce mi chodzić. Czy ma ktoś jakąś sprawdzoną kompilację albo inną alternatywę? Jeśli jest darmowa, to od razu proszę linka do torrenta. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 Polecam stronę: http://www.hirensbootcd.org Wybierasz all versions i pobierz taką wersję Hirensa która będzie zawierała programy na których ci zależy. Ja po dziś dzień używam wersji 9.8 i według mnie ma ona wszystko co potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fumfel20 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Ja zatrzymalem sie na wersji 10.1 :) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...