d4r3kdmf Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Nie wiem jak tobie ale przy takich kwotach za sam procesor dla mnie 200zł nie robi różnicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 (edytowane) Na razie jeszcze się wstrzymam z kupnem płyty. A tak troche z innej beczki, przy różnicy 200 zł pomiędzy i5 2500k a i7 2600k warto dopłacić do tego i7 na przyszłość? testy płyt: asrock extreme 4 wypada całkiem nieźle, ja jestem z niej zadowolony. http://www.tomshardw...hmark,3254.html a o jakiej przyszłości myślisz?? świetlanej?? na ile lat ma ci to wystarczyć?? a tak ogólnie to moim zdaniem dopłacanie do HT ma sens tylko wtedy gdy korzystasz z jakiegoś tam softu który to obsługuje (nawet nie wiem jaki to soft ale taki jest) bo jeżeli komp ma służyć do grania to wyrzucone pieniądze w błoto lepiej wydaj tą kasę na płytę a najlepiej przepij bo jest ciepło i pić się chce Edytowane 25 Lipca 2012 przez zaodrze244 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati7766 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Komp głównie do grania i hobbystycznie do grafiki 3D :P Na ile lat? Tego Ci nie powiem, najlepiej jak najdłużej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hechter Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 To nie dopłacaj, 2500k do grania w zupełności wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elomelo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Bierz Z77 Extreme4, ja się 'srałem' i nie mogłem podjąć decyzji ('a bo to jakiś Asrock' etc.), wziąłem i nie żałuję. Płyty Asrocka w *większości* przedziałów cenowych oferują najlepsze produkty pod względem możliwości/cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja od wczoraj siedze na MSI Z77A-G43 i przy 4.5ghz@1.265v radiatory na sekcji ledwo cieplawe. Moim zdaniem najlepszy wybor pod wzgledem econo. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodor12233 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Od Asrock'a droższa o 50 zł, cała sekcja jest chłodzona i jest też dłuższa gwarancja - ok, fajnie. Portów za to trochę mniej w porównaniu do Asrock'a. Tylko ,że Asrock ma 2 lata gwarancji a pozostali producenci 3 lata więc jak dłuższa kolego. Poszukuję płyty pod procka i5 2500k bez OC (może w przyszłości), co polecicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...