dzemix Opublikowano 16 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2012 witam ostatnio przestala mi dzialac karta sieciowa nie wiem z jakich powodów sprawdzalem juz czy jest wlaczona w biosie i jest ustawiona na auto instalowalem nowe sterowniki ze strony producenta i równiez nie dziala czy macie dla mnie jakies propozycje co moge miec popsute jest to zintegrowana karta sieciowa plyta głowna- gigabyte ga m52l s3p karta sieciowa- rtl 8201cl potrzebna mi karta sieciowa poniewaz zmieniam sobie modem aktualnie mam modem combo zte gdzie jest mozliwosc podlaczenia go przez usb zmieniam sobie na live boxa 2.0 gdzie nie wiem czy mozna podlaczyc go na usb czy w przypadku gdzie zintegrowana karta sieciowa byla by uszkodzona to mozna podlaczyc karte sieciowa na PCI ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 sprawdz czy w menedzerze urzadzen wystepuje ta uszkodzona karta sieciowa, bywa ze sie psuja, wtedy montujesz nastepna na PCI i po sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemix Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 nie widac jej wiec sie popsuła raczej zamowilem sobie juz za 2 dyszki na PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...