Skyfire Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Witam serdecznie, Jako, że zmieniam kartę chciałem wyciagąć starą jednakże od około 2 godzin próbuje i nie mogę, przetrzepałem google i nie mogę znaleźć wyjaśnienia jak ją wyciągnąć. Zatrzask wyglada tak jak a tym zdjęciu: Proszę o pomoc, jak mam go odgiąć, przesunąć czy pociagnąć i który z tych dwóch plastików, krótszy na gorze, dłuższy na dole patrząc na plytę tak jak na obrazku. Dziękuję i pozdrawiam! Edytowane 17 Lipca 2012 przez Skyfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Nie wiem czy się śmiać czy płakać... W temacie piszesz o P67 Pro3 a dajesz zdjęcie do P67 Pro. Na końcu slotu masz taki biały dzyndzel, który wystarczy przesunąć do tyłu by uwolnić kartę graficzną. W zasadzie skoro męczysz się z tym już 2h to poproś o pomoc kogoś minimum średnio rozgarniętego, który zrobi to za ciebie. :f 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Odkręć śrubkę bo nie wyciągniesz :) A tak na serio to odginasz to zabezpieczenie w stronę procesora. Tylko karta pewnie siedzi mocno w PCI-E, tak już jest w nówkach sztukach. Po czasie się wyrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyfire Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Zdjęcie celowo z p67 pro, bo moja płyta nie ma białego dzyndzla tak jak to okresliles, a wszystkie inne zdjęcia pokazują, ze ma. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Może wcale nie masz Pro3 :D W Pro odginasz niebieski dzyndzel w górę, a w Pro3 przesuwasz biały dzyndzel w prawo. Lub inaczej - w pierwszym przypadku w stronę CPU, w drugim w stronę RAM. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...