PcDaVinci Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam na moim starym komputerze chciałem zainstalowac pewną grę która wymagała DirectX 9.0c a ja mam OpenGL wiec zaistalowałem DirectX'a ale dalej wyskakiwał błąd w grze o tym, że nie spełniam wymagan DirectX'a czy jakoś tak, wychodzi na to że moj komputer nie widzi DirectX'a wiec chce odinstalowac OpenGL i DirectX'a i zainstalowac samego DirectX, ale nie wiem jak to zrobic wiem ze na DirectX'a sa jakies programy do odinstalowania ale co z OpenGL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Uruchom polecenie dxdiag i zobacz co tam pisze o zainstalowanej wersji DirectX. - OpenGL nie ma z tym nic wspólnego, prędzej jest to problem ze sterownikami od karty graficznej, albo nie spełnia ona wymagań DX9 - jaki to model? Edytowane 17 Lipca 2012 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 błąd w grze o tym, że nie spełniam wymagan DirectX'a I tego sie trzymaj, karta na 99% za słaba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...