przemekxxx Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Dzień dobry posiadam komputer z kartą graficzną sapphire tech hd 5750. Mam zamiar zmienić monitor (mój stary crt juz slabo ciągnie). I zastanawiam się nad zakupem monitora 3d. Lecz nie wiem czy moja karta jest w stanie obsłużyć 3d. Czy mógł by mi ktoś pomóc i powiedzieć czy bede miał efekty 3d?. P.S: Jeśli taki temat był to przepraszam i prosze o linka. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 Mowa o 3D aktywnym, pasywnym, o AMD HD3D w grach czy o filmach 3D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekxxx Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Chodzi o pasywne 3d. Chciałbym mieć możliwość grania i oglądania w 3d. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekxxx Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Temat do zamknięcia znalazłem odpowiedz na innym forum. Dla innych dodam że karta obsługuje 3d ale ciężko jest w grach osiągnąć 40 fps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...