Kailara Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) WItam Mam Mały problem Probuje Właczyc internet na 2 komputerze ktory mam w domu A chcem to zrobic tak jak w tej instrukcji: http://support.micro...om/kb/306126/pl Sprawa ma sie tak udalo mi sie połaczyc z internetem na 2 komputerze ale transfer pakietów jest strasznie maly co za tym idzie net chodzi bardzo wolno. Wiecie co mam zzrobic aby transfer byl szybki i net chodzil normalnie na 2 komputerze? Edytowane 17 Lipca 2012 przez Kailara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Ten system rozdzielania internetu jest strasznie ułomny. Najlepiej będzie kupić router za 50 zł. Za mało informacji jest podane żeby cokolwiek powiedzieć. Opisz dokładniej jak wygląda twoja sieć to może coś się poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...