ara Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zaraz jak uruchomie vcool temperatura procka spada o jakies 10 stopni, ale napiecia na procu zaczynaja skakac od 1,71 do 1,82, jak wylacze vcoola to wszystko wraca do normy i jest stale 1,74 czy tak ma byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 u mnie rosnie na piecie na +5 jak wlacze idleloop w vcool .. ale napiecie proca powinno ci wyloozowac .. :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ara Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 U mnie +5 tez rosnie, ale nie powinno chyba skakac na procu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 proc ciagnie z lini +5V i jak to napiecie rosnie to i napiecie procka tez rosnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 tyle ze w tym przypadku ono rośnie bo proc jest odciazany :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 tyle ze w tym przypadku ono rośnie bo proc jest odciazany :>a co ja wyzej napisalem?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no ale napiecie procka nic do tego nie ma .... rosnie samo +5 .. :) ja ma mslaba zasiłke bo mam 230 W i moje +5 wacha sie kolo 4.7 a procek idzie na 1.7 w biosie ale pokazuje zawsze 1.74 pozyczalem zasilacz kolegi do testow +5 trzymalo sie sztywno na +5.01 a napiecie proca jakos nadal 1.74 :) a na mojej zasilce przy wlączonym idle na porcku +5 wzroasta do 4.89 ale napiecie proca stoi jak stalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...