AK47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Witam! Mam do sprzedania moją starą płytkę ECS P4VXASD2(fsb400 i 533, również nortwoody) , 2x 128Mb Kingston 266mhz, zasiłkę 300W megabajt, karta graf. S3 1Mb. Ile mogę za to wziąć? Nie chcę zdzierać, ale też nie chcę być stratny. proszę o pomoc w wycenie POZDR@! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0h0 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Z komputerami tak to bywa jak z samochodami, w momencie zakupu juz traca na cenie :( Taka plyta glowna jak twoja tylko ze z "+" (plusem :D ) w sklepie kosztuje teraz 225 pln. Zalezy czy jest na gwarancji, mysle ze dostaniesz za nia max. 180 zl, za zasilke w granicach 40 - 50 zl, karte graficzna nie mam zielonego pojecia, ale sa to sprawy groszowe, natomiast pamiatki moze ze 120 zlotych, ale to tez bedzie gorna granica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Tej ggrafiki nie sprzedawaj :!: Kiedys Ci sie moze przydac podczas jakiejs awari, dostaniesz za nia 20zł to są zerowie pieniądze praktycznie. A zawsze jakies zabezpieczenie bedzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Tej ggrafiki nie sprzedawaj :!: Kiedys Ci sie moze przydac podczas jakiejs awari, dostaniesz za nia 20zł to są zerowie pieniądze praktycznie. A zawsze jakies zabezpieczenie bedzie. No właśnie dostałem(wyprosiłem hehe) tą grafę od kumpla po to, by na noc zapuścić ściąganie fimów i móc spać spokojnie. Ale jak myślicie: jak zawołam za ten zestaw 300zł to mam szansę to sprzedać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 szczerze to za plyte jak wezmiesz 150-160 to sie ciesz za ramy 100-110 grafe jak ,pisza przedmowcy lepiej zostawic na czarna h ,chyba ze potrzebujesz na gwalt kaski a tej zasilki to bym za darmo nie chciał ale moze jakis lol da za nia 30zł takze przy odrobinie szczescia (czyt odpowiedni lol) to mozesz za to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te 300 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 300 zł. to będzie cena w sam raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...