GenghisKhan Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2012 Nie wiem czy to dobry dział, ale w sumie nadaje się do to prezentacji "osiągnięć" Mój syn bierze udział w konkursie, w którym jest do wygrania chusta do noszenia - bardzo fajna sprawa. Póki co wygrywamy, ale depcze nam po piętach inny dzieciak. Prosimy z żoną oraz Staśkiem o głosy użytkowników ukochanego forum purepc :) Prosi Was o to redaktor, dzięki któremu w artach macie tak pięknie przygotowane zdjęcia hehehe:) Sprawa jest prosta - wchodzicie tutaj http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4932 i dajecie zagłosuj a także możecie polubić na fb i podesłać znajomym. Konkurs trwa do konca lipca i ważne jest abyście oddawali głosy codziennie. Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc! 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Przynajmniej nie trzeba się rejestrować, żeby oddać głos. Poszło - wczoraj, dzisiaj... Jak nie zapomnę, to jutro też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Dzieki za wsparcie :) innych userów tez bardzo proszę to nic nie boli:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (...)Sprawa jest prosta - wchodzicie tutaj http://pl.lennylamb....show_photo/4932 (...) Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc! Młody kozak! Niezła fotka pzdr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Hehe fajne zdjęcie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 a dzięki dzięki, w końcu wdał się w tatusia :P 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Przypominam o oddawaniu głosów, jeszcze tylko przez tydzień! Pozdr 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Kochani dzisiaj ostatni dzień konkursu - kto jeszcze nie głosował może to zrobić. http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4932 - klikamy zagłosuj i możemy też polubić aby nasi znajomi też zagłosowali. Z góry wszystkim dziękujemy! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Ale brzydkie dziecko. 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Ale brzydkie dziecko. Nie wiem czemu, ale padłem jak to przeczytałem :D 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Do Urbana podobne 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...