kamilo23 Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Przeglądałem jeszcze inne aparaty tego Canona 240 i Panasa fz200 ale to grubo ponad 2k. W kazdym razie zamówiłem soniaka obym się nie rozczarował. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) Brakuje mi regulacji głośności jak się włączy nagrywanie i to że nie można włączyć lampy podczas trybu film. Edytowane 4 Listopada 2012 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 A po co Ci lampa błyskowa podczas kręcenia filmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Moze chodzilo o wlaczenie lampy na stale a nie blyskanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Lampa błyskowa nie jest źródłem światła ciągłego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Ty to wiesz, ja to wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Ja przyznam się miałem inne zdanie, teraz wiem że byłem w błędzie. Dzięki za uświadomienie. Edytowane 5 Listopada 2012 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...