mateusz123 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Mam lapka asus k53s, podłączyłem do niego zewn. 22 calowy monitor i włączyłem gta 4. Po jakichś 20 minutach laptop się sam zresetował. Dodam że laptop jest w takim miejscu że sie nie nagrzewa, wentylatory nie są osłonięte. Ciekawsze jest to że jak odłącze monitor to się wogóle nie resetuje. Kiedyś grałem na tym monitorze to się nie resetował i można było grać. Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mi sie lapek resetuje podczas gry z przegrzania. Wystarczy wyjąć bateryjke aby sie nie ladował i gra leci bez zwiech. Alternatywnie kładę go na dwóch wentylkach z boku nawiew i tez daje radę z bateria. Ogólnie daj mu ochłonąć a może pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingast Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 a mi się resetuje w kołko na fazie biosu, ma ktoś pomysł co to może być? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...