Kamil2662 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Szukam jak najtańszego dysku twardego o pojemności 80-160gb. Ma być na sata 2, z 8mb bufoerm i prędkością 7200. Na allegro jest ich masa, zwłaszacza samsungów na gwarancji. Ale nie wiem któy wybrać. Dysk jako magazyn danych, nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Skoro szukasz najtańszego dysku to chyba wybór z allegro jest prosty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja bym szukal dysku Samsung Spinpoint z serii F4 np 320GB HD322GJ. Jedne z najbardziej wydajnych i niezawodnych taklezowcow w tej klasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seweryn18 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja bym szukal dysku Samsung Spinpoint z serii F4 np 320GB HD322GJ. Jedne z najbardziej wydajnych i niezawodnych taklezowcow w tej klasie. Zwłaszcza że są najtańsze .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...