kameshin Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 (edytowane) Witam, znajoma mnie poprosiła, zebym pomogł jej w wyborze laptopa, kotry bedzie wydajny, ale przede wszystkim ŁADNY, FANCY, JAZZY i w ogole..(tu pierwszy na mysl przyszedl mi mac book). Ja niestety nigdy nie zwracałem szczególnie uwagi na wygląd, a tu nagle taka prośba, pomożecie? AA laptop najlepiej okolo 15 cali, nikt nie bedzie na nim grał, wiec grafika nie musi byc z kosmosu i uwaga cena nie gra wielkiej roli, moze niekoniecznie 8k, ale ma byc ladny Edytowane 19 Lipca 2012 przez kameshin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Jak dla znojamej to tylko MacBook. Ewentualnie może jakiś sony vaio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 moze asus bamboo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameshin Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) No właśnie ten mac book, a jakiś z ultrabookow? One też są ładne;) ktoryś jest wart polecenia? Edytowane 20 Lipca 2012 przez kameshin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...