superduty Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam. Pierwszy raz będę reklamował kartę. Coś się stało z kartą, obraz staje na 1-2 sek i dalej idzie, sytuacja powtarza się w kółko, nie da się grać, brak artefaktów, karta nie podkręcana, może to przez upały. Druga sprawa kończy mi się gwarancja na początku śierpnia i tu mam do was pytanie. Gwarant (sklep) ma 14 dni na rozpatrzenie gwarancji, ale mój termin gwarancji jest krótszy i teraz nie wiem czy sklep specjalnie poczeka 14 dni i będzie po gwarancji, wtedy wyślie mi pismo, lub zadzwoni że termin minął i mam po gwarancji? Przecież sklep nie ponosi kosztów naprawy tylko producent, a ja za to zapłaciłem w cenie karty. Brakuje mi płytki ze sterownikami orginalnymi do karty (mam sterowniki ze strony producenta karty na płytce verbatim), czy sklep może się do tego przyczepić i unieważnić gwarancję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gkar Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Gwarancja jest automatycznie przedłużana o czas pobytu w serwisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...