samzi Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam mam do was pytanie a mianowicie zostałem niesłusznie zbanowany w jednej z gier internetowych przez suport gdyż domagałem sie imienia i nazwiska osoby kura w tej (Pomocy Technicznej) mnie zbanowała po dalszym naciskaniu napisali mi że to jest ochrona danych osobowych i nie mogą mi tego podać a jeśli jeszcze oś do nich napiszę to usuną mi konto w grze ;]]] i mam pytanie czy na prawdę obowiązuje ich ochrona danych osobowych bo mi sie wydaje że nie przecież to pomoc techniczna więc jeśli robią coś źle to mogę na kogoś złożyć skargę nawet jak przez telefon do jakichs konsultantów się dzwoni czy serwisów to muszą podać swoje imie i nazwisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 .. a co niby masz zamiar zrobić z jego danymi osobowymi ? pozew do sądu złożyć ? pozatym nie ogarniam co tu napisałeś - zostałeś zbanowany za to że domagałeś się nazwiska osoby która cie zbanowała !? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych art.1. §1 "Każdy ma prawo do ochrony dotyczących go danych osobowych". Więc nie ma czegoś takiego że ktoś ci musi podać swoje dane osobowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 w teorii brzmi to ladnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...