PcDaVinci Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam, mam zamiar w nedługim czasie kupic sobie laptopa i zauważyłem że jest taki model karty graficznej NVIDIA GeForce GT 610M, moje pytanie to: co oznacza M na końcu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 M = mobile 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PcDaVinci Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Czyli że karta z literka M jest przeznaczona dla laptopów? Dzieki za szybko odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Dokładniej do urządzń przenośnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2012 Do tego pierwszy link z google zabija... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...