Dwd89 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam, przeglądam fora internetowe, kanały yt i zastanawiam się jaki aktualnie Joy jest najlepszy do gier serii Battlefield (w szczególności BF2, BF:BC2, BF3). Kwotowo na pierwszego joya mogę wydać 250zł max. Większe inwestycje chyba nie mają na chwilę obecną sensu. Z joyów jakie znalazłem są: Saitek Cyborg X Saitek Cyborg FLY 5 SAITEK CYBORG 3D GOLD USB Logitech Extreme 3D Pro Cyborg EVO jeszcze kilka innych modeli o których wspominają na forach. Czyli ogółem jest w czym wybierać, problem polega na tym iż niewiadomo który jest z pewnoscią bezproblemowy (wszystkie funkcje działające ww serii gier np. przepustnica) czy któryś z tych joy'ów posiada ForceFeedback ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2012 Klawiatury, myszki, joysticki itp Wszystkie urządzenia HID. Klawiatury, myszki, trackballe, pady, piloty do komputera, podkładki, ślizgacze i podobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...