tafla5 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Jak w tytule który wybrać bo cenowo wyglądają podobnie a na testach plasują się obok siebie. Fakt teraz Vertex dostał kopa z nowym softem jednak inni producenci mogą pójść w ślady OCZ i wypuścić aktualizację do swoich dysków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 http://www.purepc.pl/pamieci_masowe/test_ocz_vertex_4_128_gb_i_256_gb_nowy_firmware_daje_kopa OCZ dostał kopa, pokonuje konkurencję z SF-2281, ma 5 lat gwarancji, jest w dobrej cenie. Inni producenci z dyskami na SF-2281 raczej już nic z tych nośników nie wycisnął. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 Poza tym kontrolery SandForce nie cieszą się zbyt dobrą opinią pod względem awaryjności. Ja wybrałem Vertexa 4 i chwalę sobie ten wybór :) Jedyny minus, że update firmware skasował mi cały dysk, ale byłem na to przygotowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tafla5 Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2012 @Caleb wiem że dostał kopa a ten artykuł wiele razy przeglądałem :) Skoro tak mówicie to wezmę OCZ. Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...