Skocz do zawartości
Str7

Naprawa GTX 280

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem spytać o wasze opinie serwisu FinalTech.

Zajmuje się naprawą takich kart jak gtx 280 i taki porządny reballing przydał by się mojej karcie która nie oddaje obrazu.

Ogłoszenie tego serwisu znalazłem na allegro które także okazało się ogłoszeniem na oferia.pl ,a główną stroną tego serwisu znajdziecie tutaj http://www.finaltech.pl/

W poscie tym chciałem zapytać również czy nikt z was nie wie czy może gdzieś bliżej Wrocławia znajde podobny serwis ułatwiło by mi to drogę i czas iż serwis ten znajduje się aż w Bydgoszczy

I ostatnie pytanie podobno allegro ubezpiecza paczki do 10000 złotych gdy paczka do nas nie dotrze allegro zwraca nam należną kwotę i czy te ubezpieczenie dotyczy również ogłoszeń takich jak te ?

http://allegro.pl/li...cription=1&sg=0

Dokładnie to tutaj jest ogłoszenie w ogłoszeniu czy niewydaje wam się to troche dziwne ?

Za pomoc z góry Dziękuje

Edytowane przez Str7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Dzięki za info o firmie, mieszkam koło Bydgoszczy i mam jedną kartę, której też przydałby się porządny reballing. Pytanie, czy się opłaca naprawiać, podobnie jak Twoją GTX280.

2. Allegro nie ubezpiecza paczek. Tylko zapewnia zwrot do 10000zł (ponoć) wtedy, gdy sprzedawca nas wykiwa, i wydaje mi się, ze nieważne czy chodzi o przedmiot, czy usługę. Jednak w praktyce wiesz, że różnie z tym bywa. Kupisz na Allegro usługę reballingu, ktoś Ci zrobi ale odwali fuszerę (czyt. wypiecze w piekarniku), karta padnie po miesiącu albo nawet mniej, to nie licz na pomoc Allegro.

Nie pomogę Ci w sprawie tego serwisu, ale dam Ci jedną radę. Nie zlecaj naprawy firmie, która Ci nie da na naprawę co najmniej pół roku gwarancji.

Edytowane przez DejwiT11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawa Gtx'a 280 120 zł około w tym serwisie a sama karta 300zł więc myślę że się pyla.

Firma ta oferuje od 3 do 6 miesięcy gwarancji ale jeżeli już ktoś robi reballing to naprawia całą karte więc wątpie żeby po paru miesiącach po gwarancji padła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...