Skocz do zawartości
Gigi_Roger

Potrzebuję wsparcia przy podkręcaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

siedzę już dłuższy czas przed komputerem i poszukuję wątków związanych z podkręcaniem procesorów. Poszperałem trochę w temacie ekstremalnego podkręcania, też nie uszło mojej uwadze

6. Dział "Ekstremalne podkręcanie" nie służy do zadawania pytań!

Wydaje mi się że wybrałem prawidłowy temat, ale mogę się mylić.

Do rzeczy,

piszę obecnie do Was z komputera DELL LATITUDE ,

"pod maską" ma:

- intel celeron B810

- ram 8 GB

- UWM...[unidentified working motherboard] niezidentyfikowana płyta działająca... nawet w DELL'u nie umieją mi powiedzieć co za płyta znajduje się w komputerze :D

- zasilacz PA-12

Chciałbym wycisnąć z tego komputera ile się da, oczywiście pod warunkiem że cokolwiek się da.

Jak Wy zapatrujecie się na ten pomysł?

PS: bardzo nie lubię chamskich odzywek na forum, jeśli masz sobie ulżyć i napisać takiego to oszczędź klawiaturę... Za to inteligentnych użytkowników zapraszam do dyskusji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to zacznijmy:

1) zły dział

2) podkręcanie lapka na celeronie???

1. Być może, mój błąd

2. a czemu nie? Nie wiem czy się da, nie znam się na tym. Wydaje mi się że po to są te fora wszystkie żeby wymieniać się radami itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi