kamils182 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam Mam pytanko otóż czy Pentiumy Dual core były dobre? Posiadam właśnie takiego E2160 2x1.8Ghz...Chcę pograć w jakieś ciekawe gierki i nie wiem czy ten procek wymieniać. Cofing PC Pentium 2x1.8Ghz E2160 Gigabyte ga-946-s3 GF7900GT 256mb Fortron 400W 2 GB ram DDR2 800mhz Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadoweye Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 A o jakich "ciekawych" grach myślisz? bo ogólnie rzecz ujmując jest to już dość wiekowy komputer [i niemówie tu o samym procku] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils182 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 No np. chciałbym pograć w ls09, 11, gothic 3 i może gta IV(ale wątpie czy pójdzie na tym) i wgl. resztę gier z lat 2006-2009/10. A co możecie powiedzieć o procku i płycie głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2012 Procek dobry choć leciwy i ma tylko 2 rdzenie . Płyta też stara , tak samo jak karta . LS09 czy 11 powinny chodzić płynnie bez modów , z modami mogą być jajca . Gotic 3 powinien ruszyć , gorzej GTA IV . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils182 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mam jeszcze jedno pytanko...Jakie są normalne temp mojego procka? Bo mam Core1 36 stopni i Core2 37 stopni.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Idle czy stress ? Chłodzenie box czy jakieś lepsze ? Dla Idle+box temperatury w normie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils182 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Oryginalne chłodzenie intela box....i temp. przy przeglądaniu neta i słuchaniu muzyki :) Może by były niższe jakbym dał więcej pasty, ale już resztke miałem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Gdybyś nawalił za dużo pasty, temperatury mogłyby być jeszcze wyższe, a tak jak wspomniał reyden, są prawidłowe. Pasty powinno być jak najmniej, inaczej będzie tylko kolejną przeszkodą w odbieraniu ciepła z procesora przez podstawkę radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils182 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mam tylko problem z chłodzeniem chipsetu...Np. jak włączę kompa sprawdzić pocztę, fb itp....włączony jest jakies 30 min to jak po wyłączeniu dotknę radiatora rocka to jest taki letni, a radiator chipsetu jest gorący...Czemu to tak jest? W poprzednim kompie zawsze chipset był letni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 GTA 4 pójdzie ale ze spadkami poniżej 20fps jeżeli podkręcisz tego procka, grałem na czymś podobnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils182 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Kurcze na dodatek w ciagu tygodnia zaczął strasznie "chrabotać" dysk twardy, pewnie czeka mnie wymiana....kurde. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamils182 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mam zamiar też kupić tą kartę Gigabyte GF 8600 GT 256 MB GDDR3 Silent-Pipe II i pytanie czy ona zadziała na złączu PCI-E 1.0 x16? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Wakacje nie zwalniają od myślenia i przestrzegania zasad na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...