zhir Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam. Mam problem z płytą główną Asus Maximus V Gene. Jest ona umiejscowiona w budzie SilentiumPC Brutus 410. problem polega na tym ze przedni panel audio nie wykrywa podłączonego do niego sprzętu - czy to mikrofonu czy słuchawek. Wszystkie kable podłączone. W BIOSie przedni panel ustawiony jest na HD, w Realtec Manager HD Audio również ustawiona opcja HD. Czy ktoś z was spotkał się już z takim problemem ? Myślicie że jest to problem MB czy raczej budy ? Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Ja myślę że to problem z budą albo z MB ;) No nikt wróżką nie jest i zdalnie tego nie sprawdzi. Musisz sprawdzić połączenia, czy na pewno kable są dobrze podłączone, czy nie sa przerwane. Najlepiej by było żeby ktoś z miernikiem sprawdził je, wtedy jak kable okażą się 100% dobre można skierować wzrok na płyte. Ale wtedy może się okazać że jest uszkodzona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...