lojtek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tak jak w temacie. Jaką mysz bezprzewodową do gier mi polecicie, mój budżet to 200zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie wiem czy mysz bezprzewodowa do gier to dobry pomysl. Zauwaz ze wszyscy producenci nawet najdrozsze swoje modele maja w wersjach "kablowych". Chodzi mi oczywiscie o gry FPS i wynikajace z "bezprzewodowosci" opoznienie... Wogole to polecam dzial http://forum.purepc.pl/forum/75-klawiatury-myszki-joysticki-itp/ Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 G700 spisuje się świetnie, żadnych opóźnień nie wyczuwam. Poprzednia G7 również była świetną myszą dla gracza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 właśnie sie zastanawiam nad myszkami g700(lecz mało jak narazie $) g7(obawiam sie akceleracji wstecznej) oraz zastanawiam się nad myszka logitech performance MX(lecz nie wiem jak u niej z akceleracja wsteczna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 G7 miałem dwie i to w czasie kiedy intensywnie grałem w Battlefield 2 przez 4 lata - spisywała się świetnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Ok poszukam więc aukcji z tą myszką. Jeśli miałby ktoś na sprzedaż pisać pw:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tylko że na gwarancji już nie kupisz raczej. A zdarzały się padające odbiorniki RF. To była ich największa wada. G700 ma zupełnie nowy i bezawaryjny odbiornik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stickymelon Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Od siebie tylko dodam, że g700 działa +/- dobę na baterii przy profilu "wydajność". Kabel ładujący jest dość sztywny i gruby, więc na kablu gra się nieprzyjemnie. Żadnych opóźnień, gubienia sygnału, akceleracji wstecznej nie odnotowałem. Podsumowanie: do grania na notebooku - cudo. Do stacjonarki... średnio. Lepiej coś na kablu. I na koniec taki drobiazg - przez półtora roku 3 razy w serwisie.Do wymiany 2x MMB i raz LMB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lojtek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Na g700 nową to nie mam pieniędzy, chyba że się trafi używana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...