Cypher Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Strzeliłem sobie w kolano w sklepie i wziąłem Antka One, nie sprawdzając uprzednio jej szerokości. No i Macho wystaje z pół centymetra, uniemożliwiając zamknięcie skrzynki. Pytanie do właścicieli tego chłodzenia - jakich obudów używacie? Jestem "napalony" na Fractala Define R4, ale nikt nie wie, kiedy się pojawi w Polsce. Może jakaś alternatywa? Zależy mi na ciszy, to priorytet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salata Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Bierz spokojnie FDR4. Moj HR02 zmiescil sie Define Mini i jeszcze mu zostalo okolo 5mm po zamknieciu bocznej scianki. Naprawde fajne budy Fractal robi i jezeli chodzi o funkcjonalnosc to nie ma takiej ktora by mi sie nie podobala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2012 coolermaster haf 922 wejdzie ci tam wszystko, jedna z topowych obudów na rynku, wejdzie woda, najdłuzsza karta graficzna, , najwiekszy radiator, zasialacz na dole czego chciec wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Dzięki. Obczaje HAF'a, bo akurat na sklepie mają, ale pewnie poczekam na Define R4, cisza jest najważniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Jak cisza najważniejsza, to bierz R4 - buda naprawdę rewelacyjna. Ew. poszukaj Shinobi od BF, równie dobra i też pomieści wszystko, co chcesz. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 @ UP Ale Define R4 jeszcze u nas na rynku nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 To poczekaj, pewnie niedługo przyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mogę się pochwalić, że Define R4 w wersji czarnej już wylądował w pokoju, jest elegancja francja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Doskonały wybór. Nauczyli się od czasu Define R3 i dodali do przycisków reset, którego wielu ludziom brakowało. Zrób kilka fotek przed i po złożeniu kompa i wrzuć je tu. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 XL też jest fajny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypher Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Fotki porobię, choroba mnie zmogła, więc idealnie pojawił się czas na składanie ;) XL jest wieeeeelki, trzeba mieć co tam wsadzić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Fotki porobię, choroba mnie zmogła, więc idealnie pojawił się czas na składanie XL jest wieeeeelki, trzeba mieć co tam wsadzić Piętro niżej jest mój temat o XL, nie jest aż taki wielki :) Natomiast jego (moim zdaniem) największą zaletą jest "piwnica" gdzie można upchać wszystkie kable i dyski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...