dDingo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Cześć, przymierzam się do kupna nowego monitora. Interesują mnie 23" w niedużej cenie, ponieważ jego zastosowanie to wyłącznie przeglądanie sieci, praca w Office i kilka razy w tygodniu obejrzenie jakiegoś filmu. Monitor będzie służył jako drugi ekran - będzie podpięty do notebooka 15,6" poprzez D-Sub. Jednak potrzebuję również port HDMI, który później będzie potrzebny do konsoli. Znalazłem dwa interesujące mnie modele, które mógłbym mieć od ręki. Proszę Was o pomoc - który z nich jest lepszy - który z nich wybrać? Modele: LG E2351VR-BN Samsung S23B350H Z góry dziękuję za odpowiedzi, Pozdrawiam, dD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Powiem tak, reklama lg, nachalna jak w tej formie, nie jest tu mile widziana A osobom z rozdwojeniem jaźni(aka wonder i guess too) mówim - spadaj dziadu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dDingo Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Obawiam się, że nie rozumiem... EDIT: 06.08: naprawdę nikt nie jest w stanie nic doradzić? Edytowane 6 Sierpnia 2012 przez dDingo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...